Η Σερβία θα ζητήσει από την KFOR να αναπτύξει σερβικές δυνάμεις στο Κοσσυφοπέδιο — Βούτσιτς

Freepen.gr - Η Σερβία θα υποβάλει αίτημα στη Δύναμη του Κοσσυφοπεδίου υπό το ΝΑΤΟ (KFOR) για την ανάπτυξη του σερβικού στρατού και της αστυνομίας στο Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια, δήλωσε ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς σε διάγγελμά του το Σάββατο.

«Σήμερα συμφωνήσαμε για το κείμενο το οποίο, σύμφωνα με την απόφαση 1244 του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, θα στείλουμε στον διοικητή της KFOR ζητώντας να διασφαλιστεί η ανάπτυξη του στρατού και της αστυνομίας της Δημοκρατίας της Σερβίας στο Κοσσυφοπέδιο και Μετόχια, σύμφωνα με το ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας [ΟΗΕ]. Όπως συμφωνήσαμε με την πρωθυπουργό [Ana Brnabic] σήμερα, η απόφαση της κυβέρνησης θα δημοσιοποιηθεί τη Δευτέρα ή την Τρίτη», είπε ο πρόεδρος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail