Τουρκικές θηριωδίες και παραβιάσεις: Στρατιωτικό όχημα έπεσε πάνω σε γυναίκα και παιδί

Freepen.gr - Μια γυναίκα και ένα παιδί έχασαν τη ζωή τους στο Al-Atareb στην κατεχόμενη δυτική ύπαιθρο του Χαλεπίου, καθώς τουρκικό τεθωρακισμένο όχημα τους πέρασε από πάνω τους ενώ τουρκική αυτοκινητοπομπή περνούσε μέσα από την πόλη.

Στο πλαίσιο αυτό, οι κάτοικοι της πόλης Al-Atareb συγκεντρώθηκαν και περικύκλωσαν την τουρκική αυτοκινητοπομπή και την εμπόδισαν να φύγει από την πόλη πετροβολώντας τα οχήματα κι αναγκάζοντας τις δυνάμεις δημόσιας ασφάλειας στην περιοχή, δηλαδή τους τρομοκράτες της HTS (πρώην al Nusra) να προστατεύσουν το όχημα και το πλήρωμά του και να τους μεταφέρουν στο "αστυνομικό" τμήμα του Al-Atareb.

Στις 3 Νοεμβρίου, ακτιβιστές της SOHR κατέγραψαν τον θάνατο ενός μικρού κοριτσιού μετά από πτώση από τουρκικό όχημα στο Tel Halaf, δυτικά της πόλης Ras Al-Ain στην ύπαιθρο Al-Hasakah στην περιοχή της επιχείρησης «Πηγή Ειρήνης», ενώ Τούρκοι στρατιώτες έφυγαν από την περιοχή χωρίς προσπαθώντας να βοηθήσουν το κοριτσάκι.

Ακολουθεί βίντεο από τα επεισόδια που ανέβασε το SOHR:


 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail