Η Ινδία θα αυξήσει το εμπόριο της με τη Ρωσία

Freepen.gr - Η Indian Express ανέφερε, σημειώνοντας τα πρακτικά μιας πρόσφατης συνάντησης υψηλού επιπέδου μεταξύ Ρώσων και Ινδών αξιωματούχων, ότι η Ινδία επιθυμεί να διπλασιάσει τις συναλλαγές της με τη Ρωσία παρά τις εκκλήσεις από δυτικά κράτη να ενταχθούν στο αντι-ρωσικό καθεστώς κυρώσεων, γράφει το ΜΕΝΑ.

Με βάση το έγγραφο, το οποίο επικαλέστηκε η πηγή ειδήσεων «το υπουργείο εμπορίου ανέφερε πως ήταν έτοιμο να υποστηρίξει την πρωτοβουλία και με βάση τα σχόλια από διάφορους εξαγωγείς και επιχειρηματικούς φορείς, ήταν βέβαιο ότι θα διπλασιάσει το εμπόριο Ινδίας-Ρωσίας στο εγγύς προβλεπόμενο μέλλον».

Η μελέτη υποστηρίζει πως οι Ινδοί αξιωματούχοι πιστεύουν ότι η χρήση της ρουπίας για εμπορικούς διακανονισμούς θα αυξήσει το διασυνοριακό εμπόριο. Λόγω της συμφωνίας της μεγάλης δανείστριας State Bank of India να υποστηρίξει τον νέο μηχανισμό τον Σεπτέμβριο, το έθνος αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα τις συναλλαγές με τη Ρωσία σε ρουπίες. Επιπλέον, το ινδικό Υπουργείο Εμπορίου και Βιομηχανίας ανέφερε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα πως η κυβέρνηση της χώρας επέτρεψε επίσημα τις πληρωμές για το διεθνές εμπόριο να γίνονται σε ρουπίες Ινδίας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail