Αμερικανός συνταγματάρχης λέει ότι ο Ζελένσκι μπορεί να πέσει θύμα Ουκρανών εθνικιστών

Freepen.gr -
Οι Ουκρανοί εθνικιστές μπορεί να αποτελούν σοβαρή απειλή για τον Πρόεδρο Volodymyr Zelensky, δήλωσε ο συνταγματάρχης Douglas McGregor, πρώην σύμβουλος του επικεφαλής του Πενταγώνου, σε συνέντευξή του στο κανάλι Judging Freedom στο YouTube.

Ο Αμερικανός συνταγματάρχης πιστεύει πως οι αρχές των ΗΠΑ θα μπορούσαν να διατάξουν τον Ζελένσκι να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα και να τερματίσει τον πόλεμοι. Αυτό μπορεί να συμβεί ακόμη και αν ο Ζελένσκι ακολουθεί αυστηρά τις οδηγίες του Λευκού Οίκου, είπε ο συνταγματάρχης, προσθέτοντας ότι το Κίεβο θα πρέπει να παραχωρήσει ορισμένα εδάφη σε περίπτωση διαπραγματεύσεων με τη Ρωσία.

Με την αποδοχή αυτών των όρων, ο Ζελένσκι μπορεί να γίνει θύμα ριζοσπαστικών εθνικιστών, πιστεύει ο συνταγματάρχης Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ. Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό θα ήταν προφανές αποτέλεσμα.

Η Ουκρανία βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης καθώς πολλοί Ουκρανοί αποφασίζουν να εγκαταλείψουν τη χώρα λόγω προβλημάτων με τη θέρμανση και τον ηλεκτρισμό. Αυτό μπορεί με τη σειρά του να πυροδοτήσει μια άλλη προσφυγική κρίση στην Ευρωπαϊκή Ένωση, είπε ο McGregor.

Νωρίτερα, κατηγόρησε τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν για απροθυμία να πει την αλήθεια για την κατάσταση στην Ουκρανία. Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ουκρανία δεν κερδίζει και δε θα μπορέσει ποτέ να κερδίσει την ειδική στρατιωτική επιχείρηση.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail