Το Κυνήγι του Πούτιν: Η Δύση βασίζεται σε ολιγάρχες, αξιωματούχους ασφαλείας και μαφία

Φαίνεται πως οι Ευρωπαίοι ηγέτες είναι αποφασισμένοι στην πρόθεσή τους να δικάσουν τον Ρώσο Πρόεδρο Πούτιν και άλλους κορυφαίους αξιωματούχους του κράτους. Στην πραγματικότητα, η Δύση θέλει να επανεξετάσει το σενάριο που είχε χρησιμοποιήσει σε σχέση με τον Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς, αναφέρει το 19rusinfo.

Alexander Shtorm - english.pravda.ru / Παρουσίαση Freepen.gr

 Η πραγματικότητα των ονείρων για τη σύλληψη του Προέδρου της Ρωσίας, του Υπουργού Άμυνας, των επικεφαλής των ειδικών υπηρεσιών κ.λπ. μπορεί να παραμείνει στη συνείδηση ​​των εγκεφάλων τους. Οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο έχουν μεγάλη εμπειρία στη διεξαγωγή πραξικοπημάτων σε άλλες πολιτείες και στην οργάνωση πολιτικών δολοφονιών ξένων ηγετών.

Σύμφωνα με συνωμοσιολόγους και ερευνητές, άτομα που σχετίζονται με τις υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ σκότωσαν τέσσερις προέδρους τους, πόσο μάλλον ξένους και «εχθρικούς» ηγέτες.

Εξουδετερώθηκαν:

  • Ο πρόεδρος της Χιλής Σαλβαδόρ Αλιέντε,
  • Ο Ιρακινός Πρόεδρος Σαντάμ Χουσεΐν,
  • Ο πρόεδρος της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι.

Αν ο πρώην πρόεδρος της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς δεν είχε φτάσει στη Ρωσία εγκαίρως, η μοίρα του θα ήταν απελπιστική. Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο μπόρεσε να παραμείνει στη ζωή μόνο και μόνο επειδή στράφηκε αμέσως στις ρωσικές αρχές για βοήθεια.

Οι Αμερικανοί είχαν κάνει πολλά για να ξεφορτωθούν τον Φιντέλ Κάστρο. Είχε επιζήσει από περίπου εκατό απόπειρες δολοφονίας. Είχαν προσπαθήσει να τον δηλητηριάσουν, να τον ναρκώσουν, να τον πυροβολήσουν και να τον σκοτώσουν σε τροχαίο.

Οι ειδικές υπηρεσίες της Σοβιετικής Ένωσης είχαν παίξει μεγάλο ρόλο στη διάσωση του Κάστρο από το θάνατο.

Όσον αφορά τη σημερινή κατάσταση, σε μια προσπάθεια να εξουδετερώσουν τον Ρώσο Πρόεδρο Πούτιν, οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ εστιάζουν σε:

  • ολιγαρχία,
  • δυσαρεστημένους αξιωματούχους του κράτους και της ασφάλειας,
  • Ρωσική μαφία.

Ωστόσο, οι Ρώσοι ολιγάρχες έχουν χάσει την επιρροή τους στον Πούτιν. Ο Πούτιν τους έχει υπό παρακολούθηση και η CIA το γνωρίζει αυτό. Σύμφωνα με το προαναφερθέν δημοσίευμα, φαίνεται πως υπάρχει κάποιος που απαλλάσσει τις αρχές από αποφάσεις όπως ολομέτωπες απεργίες και μια «θάλασσα φωτιάς», με τη βοήθεια της οποίας θα μπορούσε να ολοκληρωθεί η κοινωνική λειτουργία σε συντομότερο χρονικό διάστημα.

Η «ρωσική μαφία» είναι μια ειδική κατηγορία δυτικών ονείρων. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει πλέον. Όλες οι ποινικές αρχές που επέζησαν έχουν νομιμοποιηθεί και έχουν γίνει πιστές στο κράτος. Δε θα ανταποκριθούν στις ιδέες της «απομάκρυνσης του Πούτιν».

Το επίπεδο πίστης των δυνάμεων ασφαλείας και εξάρτησης από την ευημερία της χώρας είναι όσο υψηλότερο μπορεί να είναι, ενώ το επίπεδο ελέγχου πάνω τους είναι ακόμη υψηλότερο (όπως σε κάθε χώρα).

«Το μόνο πράγμα που μπορεί να κάνει η Δύση είναι να βρει κάποιον που μοιάζει στον Πούτιν, να τον σύρει στη Χάγη, να τον λιντσάρει εκεί και μετά να πει «δεν υπάρχει πραγματικός τσάρος στο Κρεμλίνο!» Αν υπάρξει πραγματική απόπειρα σύλληψης ή εκκαθάρισης του Ρώσου προέδρου, η Μόσχα θα απαντήσει με ένα μαζικό πυρηνικό και πυραυλικό χτύπημα», καταλήγουν οι συντάκτες του άρθρου στο 19rusinfo.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail