Οι τρομακτικοί λοιμοί αρχίζουν να διατρέχουν άγρια ​​σε όλο τον κόσμο

Πόσα εκατομμύρια πρέπει να πεθάνουν πριν αρχίσουν οι άνθρωποι να συνειδητοποιούν τι συμβαίνει; Εδώ και χρόνια, προειδοποιούσα επίμονα ότι σύντομα θα μπούμε σε μια εποχή μεγάλων επιδημιών και τώρα αυτή η εποχή είναι εδώ. Δυστυχώς, αυτό που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Σε αυτό το σημείο είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για μελλοντικές πανδημίες επειδή τεράστιος αριθμός ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη τρέχουν τώρα με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα. Αυτό σημαίνει πως οι ασθένειες θα μπορούν πλέον να εξαπλωθούν ακόμα πιο εύκολα, και αυτή είναι μια τάση που έχουμε ήδη αρχίσει να βλέπουμε όλο το 2022.

Michael Snyder - theeconomiccollapseblog.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Ο στρεπτόκοκκος Α είναι η πιο πρόσφατη ασθένεια στο δυτικό κόσμο. Ο αριθμός των παιδιών που εισάγονται στο νοσοκομείο με στρεπτόκοκκο Α είναι πολύ πάνω από το φυσιολογικό στις ΗΠΑ και αυτό φαίνεται να ισχύει ιδιαίτερα στο δυτικό μισό της χώρας:

Ένα θανατηφόρο κύμα λοιμώξεων από στρεπτόκοκκο Α σε παιδιά φαίνεται ότι θα απογειωθεί στις ΗΠΑ - εβδομάδες μετά το πλήγμα του Ηνωμένου Βασιλείου από μια σειρά θανάτων.

Τουλάχιστον δύο παιδιά πέθαναν στο Κολοράντο αφού υπέφεραν από την κανονικά ήπια ασθένεια και τα παιδιατρικά νοσοκομεία σε πέντε πολιτείες - Αριζόνα, Κολοράντο, Τέξας, Ουάσιγκτον και Δυτική Βιρτζίνια - αναφέρουν πολύ υψηλότερα επίπεδα εισαγωγών από το συνηθισμένο.

Στο μεγαλύτερο παιδιατρικό νοσοκομείο της χώρας στο Τέξας, οι γιατροί χειρίζονται ήδη τέσσερις φορές περισσότερους ασθενείς με στρεπτόκοκκο Α από πέρυσι.


Αλλά αυτό δεν ήταν ένα τυπικό ξέσπασμα στρεπτόκοκκου Α.

Στην πραγματικότητα, τα νοσοκομεία αναφέρουν πως τα παιδιά έρχονται με πολύ περίεργα συμπτώματα που συνήθως δεν σχετίζονται με το στρεπτόκοκκο Α:

Ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία παίδων στο Μιζούρι βλέπει μια εισαγωγή παιδιών με περίεργα συμπτώματα στρεπτόκοκκου Α – καθώς η επιδημία συνεχίζει να εξαπλώνεται στις ΗΠΑ.

Το Children's Mercy Kansas City Hospital είχε επτά παιδιά τις τελευταίες εβδομάδες που ήρθαν με συμπτώματα όπως «κολλημένο» μάτι, εξογκώματα πίσω από το αυτί και δυσκολία στην κατάποση – που οδήγησαν σε σάλια.

Οι γιατροί αρχικά μπερδεύτηκαν με τα κρούσματα – αλλά περαιτέρω εξετάσεις διαπίστωσαν ότι κάθε παιδί έπασχε από στρεπτόκοκκο Α. Η συνήθως ήπια βακτηριακή λοίμωξη προκαλεί ένα κύμα νοσηλειών στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη.


Τι συμβαίνει λοιπόν;

Είναι αυτή μια νέα μορφή στρεπτόκοκκου Α που είναι πιο σοβαρή από ό,τι έχουμε δει ποτέ πριν;

Αυτή την στιγμή υπάρχουν τόσα πολλά που δεν ξέρουμε.

Αλλά αυτό που γνωρίζουμε είναι πως ο στρεπτόκοκκος Α εξαπλώνεται επίσης σαν πυρκαγιά στο Ηνωμένο Βασίλειο και αλλού.

Αυτό είναι ένα ξέσπασμα που θα θέλαμε να παρακολουθούμε πολύ στενά, γιατί θα μπορούσε να καταλήξει να σκοτώσει πολλά παιδιά.

Εν τω μεταξύ, μια «μυστήρια ασθένεια» που προκαλεί «αιμορραγία από το στόμα και τη μύτη» έχει ξεσπάσει στο Αφγανιστάν:

Ένα άγνωστο παθογόνο έχει μολύνει περισσότερους από 80 ανθρώπους και σκότωσε δύο παιδιά στην αφγανική επαρχία Ζαμπούλ, δήλωσαν οι αρχές των Ταλιμπάν. Η ασθένεια προκαλεί έντονο πυρετό και αιμορραγία από το στόμα και τη μύτη.

Ο επικεφαλής δημόσιας υγείας των Ταλιμπάν Αμπντούλ Χακίμ Χακίμι είπε ότι οι κλινικές στην περιοχή Σαχτζόι της επαρχίας έχουν δει μια απότομη αύξηση στον αριθμό των ανθρώπων που πάσχουν από την «ύποπτη» ασθένεια τις τελευταίες εβδομάδες, ανέφερε την Τρίτη η εφημερίδα Hasht-e Subh Daily του Αφγανιστάν.


Ας ελπίσουμε πως αυτή η ασθένεια θα μπορέσει να περιοριστεί στο Αφγανιστάν, γιατί ακούγεται σαν να είναι πολύ άσχημη.

Στην Κίνα, οι υγειονομικοί υπάλληλοι αντιμετωπίζουν ένα «θερμοπυρηνικό» ξέσπασμα του COVID. Σύμφωνα με μια πρόβλεψη, σύντομα θα υπάρχουν 800 εκατομμύρια κινεζικά κρούσματα:

Η Κίνα αντιμετωπίζει ένα «θερμοπυρηνικό» ξέσπασμα του Covid, λέει ένας ειδικός, καθώς τα νοσοκομεία και τα κρεματόρια αρχίζουν να ξεχειλίζουν.

Σύμφωνα με μια εκτίμηση, ο Covid θα μπορούσε να εξαπλωθεί γρήγορα έως ότου υπάρξουν 800 εκατομμύρια κρούσματα σε 90 ημέρες μετά την κατάργηση της πολιτικής Zero Covid για σκληρά lockdown.

Έχει εμφανιστεί βίντεο που δείχνει ασθενείς που έπεσαν σε ένα νοσοκομείο να κοιμούνται σε πατώματα και πτώματα αποθηκευμένα σε διαδρόμους, σε έναν ανατριχιαστικό απόηχο όταν ο Covid χτύπησε για πρώτη φορά την Κίνα.


Εάν αυτό είναι μόνο ένα από τα συνήθη στελέχη του COVID που κυκλοφορεί αυτήν τη στιγμή σε όλο τον κόσμο, ο αριθμός των κρουσμάτων δε θα πρέπει να πλησιάσει τα 800 εκατομμύρια.

Τι ακριβώς συμβαίνει στην Κίνα αυτή την στιγμή;

Μας προειδοποιούν ότι αυτό το νέο ξέσπασμα «θα μπορούσε να σκοτώσει έως και ένα εκατομμύριο ανθρώπους» και αναφέρεται πως ακόμη και τώρα τα κρεματόρια κυριολεκτικά εξαντλούνται για όλα τα νεκρά σώματα που έρχονται:

Τα κρεματόρια σε όλη την Κίνα δήλωσαν την Τρίτη ότι καταβάλλουν προσπάθειες για να αντιμετωπίσουν μια εισροή σορών, καθώς η χώρα μάχεται με ένα κύμα κρουσμάτων Covid που οι αρχές έχουν παραδεχτεί πως είναι αδύνατο να εντοπιστούν.

Τα νοσοκομεία αγωνίζονται και τα ράφια των φαρμακείων έχουν απογυμνωθεί στον απόηχο της ξαφνικής απόφασης της κινεζικής κυβέρνησης τον περασμένο μήνα να άρει σχεδόν τρία χρόνια καραντίνας και μαζικών δοκιμών.

Στο Chongqing – μια πόλη 30 εκατομμυρίων κατοίκων όπου οι αρχές αυτή την εβδομάδα προέτρεψαν άτομα με «ήπια» συμπτώματα Covid να πάνε στη δουλειά – ένα κρεματόριο είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι είχαν ξεμείνει από χώρο για να κρατήσει πτώματα.


Θα παρακολουθώ πολύ προσεκτικά τις εξελίξεις στην Κίνα, γιατί δεν είμαι απόλυτα πεπεισμένος πως καταλαβαίνουμε όλη την ιστορία.

Πέρα από όλα τα άλλα, μας λένε ότι η γρίπη των πτηνών έχει γίνει ένα «παγκόσμιο πρόβλημα» καθώς συνεχίζει να εξαπλώνεται γρήγορα σε όλο τον κόσμο.

Εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο συνολικός αριθμός των νεκρών έχει φτάσει πλέον τα 58 εκατομμύρια:

Η εξαιρετικά μεταδοτική γρίπη των πτηνών εξαπλώθηκε αστραπιαία σε όλο το απόθεμα πουλερικών των ΗΠΑ φέτος, σκοτώνοντας περίπου 58 εκατομμύρια πτηνά - το πιο θανατηφόρο ξέσπασμα στην αμερικανική ιστορία, σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείου Γεωργίας των ΗΠΑ.

Η γρίπη των πτηνών είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο η γαλοπούλα, το κοτόπουλο και τα αυγά έχουν γίνει τόσο παράλογα ακριβά.


Αν μπορείτε να το πιστέψετε, η τιμή χονδρικής των μεγάλων αυγών Midwest έφτασε στην πραγματικότητα το υψηλό ρεκόρ όλων των εποχών των 5,36 $ ανά ντουζίνα αυτόν το μήνα.

Δεν ήταν πολύς καιρός πριν, όταν μπορούσα να αγοράσω μια ντουζίνα αυγά για 99 σεντς στο τοπικό παντοπωλείο.

Τα πράγματα αλλάζουν τόσο γρήγορα τώρα, και καμία από τις ζωές μας δεν πρόκειται να είναι ποτέ ξανά η ίδια.

Νωρίτερα σήμερα, με λύπη έμαθα πως το προσδόκιμο ζωής στις Ηνωμένες Πολιτείες μειώθηκε για άλλη μια φορά πέρυσι:

Το ποσοστό θανάτων για τον πληθυσμό των ΗΠΑ αυξήθηκε κατά 5%, μειώνοντας το προσδόκιμο ζωής κατά τη γέννηση στα 76,4 χρόνια το 2021 από 77 χρόνια το 2020. Το CDC δημοσίευσε τον Αύγουστο προκαταρκτικές εκτιμήσεις που καταδεικνύουν παρόμοια μείωση. Πριν από την πανδημία, το 2019, το προσδόκιμο ζωής κατά τη γέννηση στις ΗΠΑ ήταν 78,8 χρόνια. Η πτώση το 2020 ήταν η μεγαλύτερη από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Δυστυχώς, το προσδόκιμο ζωής θα είναι πολύ χαμηλότερο από αυτό, καθώς το ποσοστό θνησιμότητας συνεχίζει να αυξάνεται.

Αμέτρητοι άνθρωποι θα πεθάνουν καθώς διάφορες πληγές και λοιμοί θα σαρώσουν τον πλανήτη μας τα επόμενα χρόνια.

Αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι εξακολουθούν να μην καταλαβαίνουν ότι οι συνθήκες έχουν αλλάξει ριζικά, και έτσι συνεχίζουν να περιμένουν πως η ζωή τελικά θα «επιστρέψει στην κανονικότητα»…

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail