Η ΕΕ αντικαθιστά έναν εθισμό με έναν άλλο στις ΗΠΑ – Κρεμλίνο

Bluesnap / pixabay
Freepen.gr - Ενώ διαθέτουν μια ισχυρή φιλοδοξία να απαλλαγούν από την εξάρτησή τους από τον ρωσικό ενεργειακό εφοδιασμό, τα κράτη μέλη της ΕΕ αργούν να αναγνωρίσουν ότι αναπόφευκτα εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τις ΗΠΑ, δήλωσε την Κυριακή ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Με το να εξαρτώνται τόσο πολύ από τις εισαγωγές ενέργειας από τις ΗΠΑ, οι Βρυξέλλες αντικαθιστούν ουσιαστικά έναν «εθισμό» με έναν άλλο, είπε ο Πεσκόφ, προσθέτοντας ειρωνικά πως στη δεύτερη περίπτωση «η επιστροφή είναι πολύ μικρότερη».

«Και τώρα, όταν οι Ευρωπαίοι ξοδεύουν δισεκατομμύρια ευρώ κάθε μέρα, αυτά τα δισεκατομμύρια δολάρια κερδίζονται στην Ουάσιγκτον», είπε ο Πεσκόφ σε συνέντευξή του στο ρωσικό κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Rossiya 1.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail