Η Καρχηδόνα [ΡΩΣΙΑ] πρέπει να καταστραφεί!

Κατά την άνοδό της στην παγκόσμια κυριαρχία, η πόλη της Ρώμης είχε έναν σημαντικό ανταγωνιστή, ο οποίος ήταν ισάξιος από κάθε άποψη. Αυτή η πόλη ήταν η Καρχηδόνα, που βρισκόταν 370 μίλια μακριά, στη νότια πλευρά της Μεσογείου.

Του David Sant για το blog Saker / Παρουσίαση Freepen.gr

Η Καρχηδόνα είχε δημιουργήσει αποικίες γύρω από τη Μεσόγειο και τον Ατλαντικό για περισσότερο από έναν αιώνα πριν καν ιδρυθεί η Ρώμη. Καθώς η Ρώμη ανέβηκε στην εξουσία, αυτές οι δύο μεσογειακές πόλεις πολέμησαν δύο πολέμους για τον έλεγχο του νησιού της Σικελίας, που ονομάστηκαν Πουνικοί Πόλεμοι. Παρά την αξιοθαύμαστη απόδοση του Αννίβα που κατάφερε να εισβάλει στην Ιταλία δύο φορές και προκάλεσε μια τρομερή ήττα στους Ρωμαίους στις Κάννες, η Καρχηδόνα κατέληξε να χάνει και τους δύο πολέμους.

Στο τέλος του δεύτερου Πουνικού Πολέμου το 201 π.Χ., η Καρχηδόνα κατακτήθηκε από τη Ρώμη και τέθηκε σε ειδικό διοικητικό καθεστώς που της απαγόρευε να στήσει ναυτικό ή υπερπόντιο στρατό χωρίς άδεια από τη Ρωμαϊκή Γερουσία.

Η Καρχηδόνα ήταν μία από τις τρεις μόνο δυνάμεις που κατάφεραν ποτέ να απειλήσουν άμεσα τη Ρώμη κατά τις ημέρες της Δημοκρατίας, οι άλλες ήταν οι Γαλάτες που λεηλάτησαν τη Ρώμη το 390 π.Χ. και οι Έλληνες της Μακεδονίας, οι οποίοι ηττήθηκαν το 197 π.Χ.

Η ρωμαϊκή στάση και συμπεριφορά προς την Καρχηδόνα τότε ήταν πολύ παρόμοια με την αγγλοαμερικανική στάση απέναντι στη Ρωσία, σήμερα. Το κύριο «αμάρτημα» της Καρχηδόνας στα μάτια των Ρωμαίων ήταν πως ήταν ίση σε δύναμη και επιρροή με τη Ρώμη. Και για αυτό το αμάρτημα, έπρεπε να καταστραφεί.

Ο Κάτων ο Πρεσβύτερος ήταν Ρωμαίος στρατιώτης, ο οποίος αργότερα έγινε Γερουσιαστής και διάσημος ρήτορας που έδωσε πολλές ομιλίες στη Γερουσία ακόμη και μετά τη συνταξιοδότησή του. Σε μια περίοδο σαράντα ετών, τελείωνε συνήθως τις ομιλίες του για οποιοδήποτε θέμα με τη δήλωση, «Και επιπλέον, θεωρώ ότι η Καρχηδόνα πρέπει να καταστραφεί!».

Ο Κάτων έκανε επανειλημμένα αυτό το αίτημα, παρά το γεγονός πως η Καρχηδόνα ήταν πλέον ένα ρωμαϊκό πελατειακό κράτος δεσμευμένο από μια συνθήκη ειρήνης.

Επί πενήντα χρόνια μετά την ήττα του Δεύτερου Πουνικού Πολέμου, η Καρχηδόνα υπέκυψε στους όρους της συνθήκης. Ωστόσο, μετά το θάνατο του Κάτωνα του Πρεσβύτερου το 149 π.Χ., μια φατρία στη Ρώμη επίτηδες επέτρεψε στο βασιλιά της Νουμιδίας να λεηλατήσει και να κατακτήσει καρχηδονιακά εδάφη, παραβιάζοντας τη συνθήκη.

Αυτό έφερε την Καρχηδόνα σε μια θέση όπου έπρεπε να υπερασπιστούν τον εαυτό τους από ληστείες από ένα γειτονικό ρωμαϊκό πελατειακό κράτος. Οι προσφυγές τους στη Ρωμαϊκή Γερουσία αγνοήθηκαν. Έτσι, ανέλαβαν δράση για να υπερασπιστούν τα συμφέροντά τους ενάντια στη Νουμιδία χωρίς άδεια.

Όταν το έκαναν, η Ρωμαϊκή Σύγκλητος το ερμήνευσε αμέσως ως παραβίαση της συνθήκης ειρήνης του 201 π.Χ. και ενέκρινε την εισβολή και την καταστροφή της Καρχηδόνας. Αυτό δεν έμοιαζε με τη «διεθνή τάξη βασισμένη σε κανόνες» της Ουάσιγκτον, όπου εμείς καθορίζουμε τους κανόνες (για εσάς), αλλά δε χρειάζεται να τους ακολουθούμε μόνοι μας;

Παρά το γεγονός πως είχαν παραδώσει τα όπλα τους στην αρχή της ρωμαϊκής εκστρατείας, τα τείχη της Καρχηδόνας ήταν τόσο καλά κατασκευασμένα που χρειάστηκαν σχεδόν τρία χρόνια πολιορκίας για να τα σπάσουν οι Ρωμαίοι.

Τελικά το 146 π.Χ., η Καρχηδόνα έπεσε για τελευταία φορά στο Ρωμαϊκό Στρατό, και εσκεμμένα ισοπεδώθηκε και κάηκε. Οι Ρωμαίοι σκότωσαν όλο τον πληθυσμό της, άνδρες, γυναίκες και παιδιά, εκτός από 50.000 που μεταφέρθηκαν πίσω στην Ιταλία ως σκλάβοι. Σύμφωνα με τον Πολύβιο, η σύζυγος του τελευταίου στρατηγού της Καρχηδόνας πέταξε τον εαυτό της και τα παιδιά της στον φλεγόμενο ναό της πόλης αντί να παραδοθεί στη Ρώμη.

Η Μόσχα ως Νέα Καρχηδόνα

Η διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης το 1991 δεν ήταν αποτέλεσμα της απώλειας ενός πολέμου. Προκλήθηκε από τις αποτυχημένες πολιτικές μιας συγκεντρωτικής οικονομίας, που επιδεινώθηκε από την αμερικανική χειραγώγηση των αγορών πετρελαίου και από ένα δαπανηρό ανταρτοπόλεμο στο Αφγανιστάν που υποστηρίζεται από την Αμερική. Οι Ηνωμένες Πολιτείες προσχώρησαν με οικονομικούς συμβούλους «θεραπείας σοκ» και βρήκαν την ευκαιρία να αναδιαρθρώσουν μια μπερδεμένη και ευκολόπιστη Ρωσία, συμπεριλαμβανομένης της σύνταξης ενός νέου συντάγματος.

Για τη Ρωσία, η κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης είχε πολλές ομοιότητες με την απώλεια της Καρχηδόνας στο Δεύτερο Πουνικό Πόλεμο.

Παρά το γεγονός πως έκανε ειρήνη με τον πρώην αντίπαλό τους και τίμησε τις συνθήκες τους, η Ρωσία διαπίστωσε ότι δε θα μπορούσε ποτέ να γίνει αποδεκτή ως φίλη επί ίσοις όροις από τη δυτική παγκόσμια τάξη πραγμάτων. Και αυτό ήταν για τον ίδιο ακριβώς λόγο που η Καρχηδόνα δεν μπορούσε ποτέ να γίνει ανεκτή από τη Ρώμη. Η Ρωσία ήταν και είναι από κάθε άποψη ίση με την Αγγλοαμερικανική Αυτοκρατορία.

Από τότε που ο Βλαντιμίρ Πούτιν έγινε πρόεδρος της Ρωσίας, η χορωδία της Δύσης τραγουδά όλο και πιο δυνατή ότι ο Πούτιν πρέπει να φύγει. Αν και δεν μπορούν να το πουν ακόμη δυνατά, αυτό που πραγματικά εννοούν είναι «Η Ρωσία πρέπει να καταστραφεί!».

Εάν η Ρωσία είχε συνεχίσει την πολιτική υποταγής στο δυτικό έλεγχο που ξεκίνησε από τον Μπόρις Γέλτσιν, μπορούμε να είμαστε βέβαιοι πως η Μόσχα θα είχε τελικά την ίδια μοίρα με την Καρχηδόνα από την Αγγλοαμερικανική Αυτοκρατορία.

Ωστόσο, ο διορισμός του Βλαντιμίρ Πούτιν ως Προέδρου της Ρωσίας εκτροχίασε τα σχέδιά τους. Υπό την κυριαρχία του, η Ρωσία επαναβεβαίωσε σταθερά την πρώην ηγεσία και τη δύναμή της ενάντια στις μηχανορραφίες της Αγγλοαμερικανικής Αυτοκρατορίας.

Οι επιθέσεις με ψευδείς σημαίες [προβοκάτσιες] ως μέσο για έναν σκοπό

Ενώ στην αρχή ο κ. Πούτιν έκανε μια γνήσια προσπάθεια να είναι «εταίρος» με τη Δύση, μέχρι το έτος 2011 ήταν σαφές ότι η Δύση δεν θα δεχόταν ποτέ τη Ρωσία ως φίλη ή ισότιμη. Η Δύση είχε απολαύσει δύο δεκαετίες να εξουσιάζει όλους τους άλλους γύρω και είχε μάθει να απολαμβάνει να δίνει εντολές αντί να διαπραγματεύεται. Θα έλεγε κανείς πως η Δύση ξέχασε την τέχνη της διπλωματίας.

Αφού παρακολούθησε με τρόμο τις καταστροφές της Σερβίας, της Λιβύης και της Συρίας υπό την ηγεσία του ΝΑΤΟ, το Κρεμλίνο άρχισε να επιβεβαιώνεται με προβλήματα εξωτερικής πολιτικής που επηρέασαν άμεσα τα ρωσικά συμφέροντα ασφαλείας από το 2013.

Η κυβέρνηση Ομπάμα ήταν πολύ απασχολημένη από το 2011 έως το 2013 σχεδιάζοντας την ανατροπή του καθεστώτος Άσαντ στη Συρία. Δύο μεγάλες εισβολές εταιρειών που σχετίζονται με πληροφορίες έριξαν απροσδόκητο φως στο τι συνέβαινε στα παρασκήνια. Αυτά ήταν η αμυχή του Stratfor το 2011 και η εισβολή μιας βρετανικής ιδιωτικής εταιρείας ασφαλείας (δηλαδή μισθοφόρων), που δεν θα κατονομαστεί, τον Ιανουάριο του 2013.

Πρέπει να σημειώσω ότι η ιδιωτική εταιρεία ασφαλείας (PSC για συντομία) παραδέχτηκε ότι είχε παραβιαστεί, αλλά ισχυρίστηκε πως δύο από τα πιο καταδικαστικά email που κυκλοφόρησαν μέσα στα gigabyte των αρχείων που διέρρευσαν ήταν «κατασκευασμένα».

Το «κατασκευασμένο» email, όπως αναφέρεται από το Oriental Review, που υποτίθεται πως ήταν από τον υπεύθυνο επιχειρηματικής ανάπτυξης προς τον ιδρυτή της εταιρείας έχει ως εξής:

Phil

Έχουμε νέα προσφορά. Είναι πάλι για τη Συρία. Οι του Κατάρ προτείνουν μια ελκυστική συμφωνία και ορκίζονται ότι η ιδέα εγκρίνεται από την Ουάσιγκτον.

Θα πρέπει να παραδώσουμε ένα CW στη Χομς, ένα σοβιετικής προέλευσης g-shell από τη Λιβύη παρόμοια με αυτά που θα έπρεπε να έχει ο Άσαντ. Θέλουν να αναπτύξουμε το ουκρανικό προσωπικό μας που θα πρέπει να μιλάει ρωσικά και να κάνει μια εγγραφή βίντεο.

Ειλικρινά, δε νομίζω ότι είναι καλή ιδέα, αλλά τα ποσά που προτείνονται είναι τεράστια. Η γνώμη σας;

Θερμούς χαιρετισμούς

Δαβίδ

Η αρχική ιστορία και το πλαίσιο της βρίσκονται στο The Oriental Review: https://orientalreview.org/2013/01/31/britamgate-staging-false-flag-attacks-in-syria/

Παρά την απόρριψη αρχείων, συμπεριλαμβανομένων των φακέλων προσωπικού που περιείχαν αντίγραφα 58 πραγματικών ουκρανικών διαβατηρίων υπαλλήλων της εν λόγω PSC, οι «ελεγκτές δεδομένων» εκείνη την στιγμή εξέτασαν τις κεφαλίδες των email και σημείωσαν πως το εν λόγω email είχε παρόμοια χρονική σήμανση, πριν από τρία λεπτά. μεσάνυχτα, σε άλλο email στην κυκλοφορία που στάλθηκε σε διαφορετική ημερομηνία, επίσης τρία λεπτά πριν τα μεσάνυχτα. Αν και αυτό θα μπορούσε να εξηγηθεί από μια ρύθμιση διακομιστή αλληλογραφίας ή φορητού υπολογιστή που έστελνε αλληλογραφία κάθε μέρα την ίδια ώρα, έγινε αποδεκτή ως απόδειξη της νεκροκεφαλής και η όλη υπόθεση γρήγορα απορρίφθηκε και ως επί το πλείστον ξεχάστηκε.

Στη συνέχεια, η εν λόγω PSC μήνυσε την Daily Mail για συκοφαντική δυσφήμιση επειδή ανέφερε το «προφανώς ψεύτικο» email παραπάνω ως αυθεντικό και επιδικάστηκε αποζημίωση και μερική ανάκληση τον Ιανουάριο του 2022 .

Το υποτιθέμενο κατασκευασμένο email παραπάνω έτυχε να πέσει ανάμεσα σε πολλές άλλες παραβιάσεις που αποκάλυψαν ότι οι αμερικανικές και βρετανικές μυστικές υπηρεσίες σχεδίαζαν να δημοσιεύσουν ένα βίντεο που έδειχνε ρωσόφωνους στρατιώτες ως χειριστές των αποθηκών χημικών όπλων της Συρίας.

Θεωρώ πως η προαναφερθείσα «φάρσα» είναι μια από τις πιο εκπληκτικές συμπτώσεις των δύο τελευταίων δεκαετιών.

Μετά την παραβίαση του PSC ακολούθησαν ισχυρισμοί για τη χημική επίθεση Khan al-Assal κοντά στο Χαλέπι μόλις τρεις μήνες αργότερα, και μια άλλη στη Ghouta πέντε μήνες μετά, όπου οι δύο αποδόθηκαν από τη Δύση στο καθεστώς Άσαντ. Αμερικανική εισβολή στη Συρία.

Είναι απλά εκπληκτικό ότι κάποιος άγνωστος χάκερ κατάφερε να κατασκευάσει ένα email που συζητούσε τις λεπτομέρειες ενός γεγονότος που δεν είχε ακόμη συμβεί. Αλλά η αλήθεια είναι συχνά πιο περίεργη από τη φαντασία.

Φυσικά γνωρίζω πως το PSC που αναφέρεται παραπάνω δεν θα μπορούσε να έχει καμία σχέση με καμία από τις πραγματικές χημικές επιθέσεις που ακολούθησαν, επειδή μετά την αποδεδειγμένη ανικανότητά τους να αποτρέψουν το χακάρισμα όλων των επιχειρήσεων τους στη Μέση Ανατολή και τη δημοσίευση στο Διαδίκτυο, αμφιβάλλω σοβαρά ότι θα τους εμπιστεύονταν να χειριστούν μια τέτοια προσφορά, αν ήταν πραγματική.

Το «κατασκευασμένο» email μας δείχνει μια εικόνα του τι συνέβαινε σίγουρα στη Συρία, καθώς οι αμερικανικές και βρετανικές μυστικές υπηρεσίες εκμεταλλεύονταν έργα σε ομάδες μισθοφόρων όπως η Blackwater και άλλες «εταιρίες ιδιωτικής ασφάλειας».

Ωστόσο, το κόμμα εισβολής σταμάτησε στο δρόμο του το Σεπτέμβριο του 2013, όταν ο κ. Πούτιν εξουδετέρωσε πλήρως το αγγλοαμερικανικό casus belli εναντίον της Συρίας, προσφέροντας να βοηθήσει τη Συρία να καταστρέψει τα αποθέματά της χημικών όπλων.

Αυτό ολοκληρώθηκε επιτυχώς και επαληθεύτηκε από τον OPCW ότι ολοκληρώθηκε στα τέλη Ιουνίου του 2014. Έτσι, τα χημικά αποθέματα της Συρίας αφαιρέθηκαν πλήρως πριν μπορέσει να εκτελεστεί πειστικά το αμερικανικό σχέδιο ψευδούς σημαίας. Στο πόκερ αυτό είναι γνωστό ως calling the bluff [ακύρωση της μπλόφας].

Όποιος πίστευε στην πραγματικότητα τη δυτική προπαγάνδα για τα χημικά όπλα θα περίμενε ότι ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν θα λάμβανε κάποιου είδους διεθνές βραβείο για την ένταξη της Συρίας στη Σύμβαση για τα Χημικά Όπλα και την αποτροπή ενός ακόμη μεγάλου πολέμου στη Μέση Ανατολή.

Ωστόσο, αντί να είναι ευχαριστημένοι με την καταστροφή των χημικών όπλων της Συρίας, οι Ατλαντιστές ήταν έξαλλοι. Αυτή ήταν η πρώτη μεγάλη σκακιστική κίνηση του κ. Πούτιν που εκτροχίασε εντελώς τα σχέδια των ατλαντικών στην παγκόσμια σκηνή. Άλλαξαν ταχύτητα στην επανάσταση του Euromaidan στην Ουκρανία, που ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2013.

Ωστόσο, το έπος των χημικών όπλων στη Συρία μόλις ξεκινούσε. Το καθεστώς Άσαντ συνέχισε να κατηγορείται για επιθέσεις με χημικά όπλα το 2015, το 2016, το 2017, ακόμη και μέχρι το 2022. Η Συρία έχει υποφέρει από πολλαπλές απόπειρες επιθέσεων με χημικά όπλα από το 2012, με αποκορύφωμα μια σημαντική επίθεση στο Ιντλίμπ στις 4 Απριλίου 2017. Η επίθεση στο Ιντλίμπ χρησιμοποιήθηκε από τον Πρόεδρο Τραμπ για να δικαιολογήσει μια επίθεση με πυραύλους κρουζ στη Συρία, δύο ημέρες αργότερα, πριν μπορέσουν να εξακριβωθούν οποιαδήποτε γεγονότα σχετικά με το γεγονός. Από το 2017, η Ρωσία έχει προειδοποιήσει επανειλημμένα πως η ομάδα των Λευκών Κρανών σχεδίαζε πλαστές χημικές επιθέσεις για να αποδοθεί ευθύνη στο καθεστώς Άσαντ. Η δραστηριότητα αυτή συνεχίστηκε μέχρι σήμερα.

Το πιο σημαντικό μάθημα που μπορούμε να αντλήσουμε από το έπος των χημικών όπλων στη Συρία είναι ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών του Ατλαντισμού έχουν τόσο πλήρη έλεγχο στα παγκόσμια κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης που δε φοβούνται την αποκάλυψη των πλαστών σχεδίων επίθεσης τους. Και επιπλέον, αν θέλετε να προλάβετε τα σχέδιά τους, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακούσετε τι λένε.

Στις 20 Αυγούστου 2012, λίγους μήνες πριν από οποιαδήποτε από τις ψευδείς χημικές επιθέσεις στη Συρία, ο Πρόεδρος Ομπάμα έκανε τα ακόλουθα σχόλια:

Ήμασταν πολύ ξεκάθαροι στο καθεστώς Άσαντ, αλλά και σε άλλους παίκτες στο έδαφος, ότι η κόκκινη γραμμή για εμάς είναι όταν αρχίζουμε να βλέπουμε ένα ολόκληρο μάτσο χημικών όπλων να κυκλοφορούν ή να χρησιμοποιούνται. Αυτό θα άλλαζε το λογισμό μου. Αυτό θα άλλαζε την εξίσωσή μου.

Ο Ομπάμα άρχισε να προειδοποιεί τη Συρία ότι η χρήση ή ακόμα και η μετακίνηση χημικών όπλων ήταν κόκκινη γραμμή, λίγο πριν ξεκινήσουν οι απόπειρες ψευδούς αμερικανικής σημαίας [προβοκάτσιες].

Έτσι, μπορούμε να δούμε πως το καθεστώς των ΗΠΑ θα τηλεγραφήσει τα σχέδιά του ονομάζοντας πρώτα ένα casus belli και στη συνέχεια θα εργαστεί κρυφά για να δημιουργήσει την προβοκάτσιας του casus belli από το επιδιωκόμενο θύμα.

Ακόμη και όταν τα σχέδια εκτεθούν εκ των προτέρων, θα συνεχίσουν να υλοποιούνται. Τα mainstream media [MSM] θα προσποιηθούν πως δεν υπήρχε προηγούμενη προειδοποίηση και οι ελεγκτές γεγονότων θα ισχυριστούν ότι η προηγούμενη προειδοποίηση ήταν μέρος της εξαπάτησης από τη χώρα που στην πραγματικότητα κατηγορήθηκε ψευδώς.

Η Ρωσία πρέπει να καταστραφεί!

Αυτό μας φέρνει στην πιθανή κορύφωση του δυτικού πολέμου κατά της Ρωσίας. Τον Σεπτέμβριο του 2022, οι αξιωματούχοι του Μπάιντεν άρχισαν ξαφνικά να κραυγάζουν για το πώς η Ρωσία δεν πρέπει να χρησιμοποιεί τακτικά πυρηνικά όπλα στην Ουκρανία . Αυτό το ρεφρέν επαναλήφθηκε στα μέσα ενημέρωσης πολλές φορές από αξιωματούχους, όπως ο Πρόεδρος, ο Υπουργός Εξωτερικών και ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας, καθώς και αρκετοί απόστρατοι στρατιωτικοί.

Οποιοσδήποτε έχει λίγη λογική μπορεί να δει ότι η χρήση πυρηνικών όπλων στην Ουκρανία θα ήταν αντίθετη με κάθε συμφέρον που έχει η Ρωσία εκεί, καθώς και θα παραβίαζε όλους τους κανόνες του ρωσικού πυρηνικού δόγματος. Η πλειοψηφία των Ρώσων πολιτών έχει συγγενείς στην Ουκρανία, κάτι που θα καθιστούσε μια τέτοια ενέργεια πολιτική αυτοκτονία. Η Ρωσία ποτέ δεν απείλησε να χρησιμοποιήσει τέτοια όπλα στην Ουκρανία. Λοιπόν, γιατί οι ΗΠΑ να δίνουν τέτοιες προειδοποιήσεις;

Οι γελοίες αμερικανικές προειδοποιήσεις κατά των πυρηνικών όπλων στην Ουκρανία δείχνουν στον σοφό παρατηρητή τι ακριβώς σχεδιάζει να κάνει το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ. Προφανώς σκοπεύουν να αναπτύξουν ένα πυρηνικό όπλο ή βρώμικη βόμβα μέσω των πληρεξουσίων τους για να κατηγορήσουν τη Ρωσία για αυτό.

Το έχουμε ήδη δει να ξεκινάει. Το Κρεμλίνο προειδοποίησε πολλές μεγάλες χώρες τον Οκτώβριο του 2022 ότι η Ουκρανία σχεδίαζε να πυροδοτήσει μια βρώμικη βόμβα για να κατηγορηθεί η Ρωσία. Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Όστιν, περιέγραψε αμέσως την ιστορία λέγοντας πως η Ρωσία κατασκευάζει αυτήν την κατηγορία για να δικαιολογήσει τη δική της πρόθεση να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα στην Ουκρανία. Τότε το θέμα φάνηκε να σβήνει για ένα ξόρκι.

Είναι δυστυχώς αφελές να πιστεύουμε πως οι προειδοποιήσεις του κ. Σόιγκου απέτρεψαν οτιδήποτε. Στο παρελθόν, η αποκάλυψη της σχεδιαζόμενης προβοκάτσιας χημικών δεν εμπόδισε την τελική εκτέλεσή της. Γνωρίζουμε από το Ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών ότι έχει προγραμματιστεί οπωσδήποτε μια ραδιολογική ή πυρηνική εκδήλωση ψευδούς σημαίας για την Ουκρανία.

Από την στιγμή που η Ρωσία το ανακοίνωσε αυτό, είναι πιθανό οι Ατλαντιστές να έχουν αναβαθμίσει την πλοκή για να χρησιμοποιήσουν ένα πραγματικό τακτικό πυρηνικό όπλο, επειδή η Ουκρανία υποτίθεται ότι δεν το έχει και θα ήταν πιο δύσκολο για τη Ρωσία να το αρνηθεί. Μάλλον θα κρατηθεί για μια στιγμή όπου θα φαίνεται πως η Ρωσία πρόκειται να κερδίσει μια σημαντική νίκη στην Ουκρανία.

Στο ευρύτερο πλαίσιο, η βρετανική MI6 πραγματοποίησε μια σειρά από ψευδείς δηλητηριάσεις για τις οποίες κατηγορείται η Ρωσία, ξεκινώντας με τον Λιτβινένκο το 2006, ακολουθούμενη από τη δηλητηρίαση του Σκριπάλ και πιο πρόσφατα τη δηλητηρίαση στο Ναβάλνι. Ο σκοπός αυτών των θεατρικών εκστρατειών ψευδούς σημαίας ήταν πάντα η μείωση της επιρροής της Ρωσίας στη διεθνή κοινότητα και η προσπάθεια απομόνωσης της Ρωσίας ως «καθεστώτος απατεώνων».

Και επιστρέφοντας στο «κατασκευασμένο» email του PSC που αναφέρθηκε παραπάνω, βλέπουμε ότι η απαίτηση λήψης βίντεο με ρωσόφωνους να αναπτύσσουν ένα χημικό όπλο εναντίον αθώων Σύριων αμάχων ταιριάζει ακριβώς με τη βρετανική αφήγηση ότι, «η Ρωσία δηλητηριάζει τους ανθρώπους, γιατί η Ρωσία είναι ένα δηλητηριώδες φίδι!».

Η κατάρριψη του MH-17 θα μετρούσε επίσης ως το ίδιο περιστατικό ψευδούς σημαίας, αλλά με έναν κάπως πιο τακτικό σκοπό να προσπαθήσει να δημιουργήσει αρκετή διεθνή υστερία για να μετατρέψει τη νίκη της πολιτοφυλακής Donbass σε μεγάλη ήττα για τη Ρωσία διεθνώς μέσω κυρώσεων.

Η κατάρριψη του MH-17 πέτυχε να δώσει ενέργεια στην Ευρώπη να εφαρμόσει τον πρώτο γύρο κυρώσεων κατά της Ρωσίας. Και ακόμη περισσότερο, προκάλεσε αρκετή υστερία ώστε η Ρωσία δεν έχει πλέον την ευκαιρία να υπερασπιστεί τις πράξεις της, να εξετάσει μάρτυρες ή να φέρει τους δικούς της μάρτυρες σε σχέση με τις κατηγορίες εναντίον της. Η Ρωσία και οι πολίτες της κατηγορούνται τώρα συστηματικά για φρικαλεότητες από τη Δύση και τιμωρούνται συνοπτικά με δήμευση περιουσίας χωρίς προσφυγή στα διεθνή όργανα που δημιουργήθηκαν για να επιλύσουν τέτοιες διαφορές.

Καθώς ο πόλεμος της Ουκρανίας έχει σταματήσει να μαίνεται στο Twitter, οι παγωμένοι Ευρωπαίοι είναι έτοιμοι να αντεπιτεθούν στους κυρίους τους και η υποτιθέμενη χειμερινή επίθεση της Ρωσίας φαίνεται πολύ πιθανό να προκαλέσει σημαντικές απώλειες στην Ουκρανία και τους υποστηρικτές του ΝΑΤΟ ώστε οι ατλαντικοί δάσκαλοι του spin χρειάζονται πολύ μεγαλύτερο σοκ για να ταρακουνήσουν τον ΟΗΕ και την ΕΕ να κάνουν την προσφορά τους.

Όπως και στην περίπτωση του MH-17, οι σατανιστές που διοικούν την Αυτοκρατορία του Ψέματος χρειάζονται μια μεγάλη θυσία ανθρώπινων ζωών για να προκαλέσουν αρκετό σοκ και οργή για να πετύχουν το επόμενο μεγάλο πραξικόπημα εξωτερικής πολιτικής τους.

Ο αναγνώστης θα πρέπει να αναγνωρίσει το ίδιο βιβλίο με τις προειδοποιήσεις προς τη Συρία να μην χρησιμοποιήσει χημικά όπλα το 2012, ακολουθούμενες από χρόνια προσπαθειών προβοκάτσιας.

Αφού ακούσαμε τις προειδοποιήσεις των ΗΠΑ κατά της Ρωσίας που χρησιμοποιεί πυρηνικό όπλο στην Ουκρανία, δεν θα έπρεπε να εκπλαγούμε όταν μάθαμε από το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών ότι το καθεστώς Ζελένσκι σχεδίαζε να αναπτύξει μια βρώμικη βόμβα για να κατηγορηθεί η Ρωσία. Οι αμερικανικές προειδοποιήσεις, ακολουθούμενες από την αποκάλυψη μιας τέτοιας πλοκής, εκφράζουν το ίδιο μοτίβο που παρατηρείται στη Συρία να παίζει ξανά.

Αναμένω πως κάποια εκδοχή αυτού του πυρηνικού σχεδίου θα πραγματοποιηθεί τελικά με την υποστήριξη των ατλαντικών υπηρεσιών πληροφοριών.

Προς Ποιο Τέλος;

Η θέση της Ρωσίας ως μόνιμου μέλους του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ με δικαίωμα αρνησικυρίας ήταν ένα αγκάθι στο πόδι του θηρίου του Ατλαντικού από τον Ψυχρό Πόλεμο.

Η προθυμία της Ρωσίας να χρησιμοποιήσει τον στρατό της για να υπερασπιστεί τους συμμάχους στη Συρία, την Ουκρανία και την Αρμενία αποτελεί έναν ανεξέλεγκτο παράγοντα κινδύνου για την αγγλοαμερικανική ηγεμονία. Δεν μπορούν να το ανεχθούν.

Η Ρωσία έχει χρησιμοποιήσει το βέτο της στο Συμβούλιο Ασφαλείας πολλές φορές για να εμποδίσει την αμερικανική πολεμοκαπηλεία. Εάν η Ρωσία δεν μπορεί να καταστραφεί κυριολεκτικά, τότε τουλάχιστον, πρέπει να καταστρέψουν τη φήμη της Ρωσίας σε σημείο να ανακαλέσουν τη θέση της στο Συμβούλιο Ασφαλείας.

Εάν οι Ατλαντιστές δεν μπορούν να ρισκάρουν να επιτεθούν άμεσα στην ίδια τη Μόσχα, τότε μπορούν να επιτύχουν το επόμενο καλύτερο πράγμα δημιουργώντας μια πρόκληση για να δικαιολογήσουν την εκδίωξη της Ρωσίας από το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών.

Ο Ατλαντιστικός Άξονας θέλει απεγνωσμένα να αφαιρέσει τη ρωσική ηγεσία και επιρροή στον υπόλοιπο κόσμο, επειδή η Ρωσία συνεχίζει να εμποδίζει τα αυτοκρατορικά τους σχέδια, είτε στη Συρία, την Ουκρανία, την Ασία, τη Λατινική Αμερική ή την Αφρική.

Ο σκοπός μιας τέτοιας απροκάλυπτης επίθεσης ψευδούς σημαίας, όπως μια πυρηνική έκρηξη, αληθινή ή ψεύτικη, θα ήταν να δημιουργήσει επαρκή διεθνή τρόμο και συγκίνηση για να απομακρυνθεί η Ρωσία από το Συμβούλιο Ασφαλείας ή να αποβληθεί εντελώς από τον ΟΗΕ. Θα χρειαστούν ένα αγώνισμα επιπέδου 9/11 για να το πετύχουν.

Να είστε βέβαιοι πως όταν η βόμβα πυροδοτηθεί τελικά, τα έγγραφα για την απέλαση της Ρωσίας θα παρουσιαστούν στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ προτού η στάχτη πέσει στο έδαφος.

Δεν έχει νόημα να αντιμετωπίζουμε ένα τέτοιο γεγονός ως προσπάθεια να αποτρέψουμε τις ρωσικές προόδους στην Ουκρανία. Μια πυρηνική βόμβα μπορεί να είναι τακτική, αλλά ο σκοπός της είναι στρατηγικός – να αφορίσει τη Ρωσία από τον ΟΗΕ και όλα τα άλλα διεθνή όργανα στα οποία είναι μέλος.

Η μακροχρόνια εκστρατεία των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου για να πλαισιώσουν τη Ρωσία για προκλήσεις που χρησιμοποιούν όπλα μαζικής καταστροφής ακολουθεί τον σκοτεινό παραλληλισμό της μεταχείρισης της Ρώμης στην Καρχηδόνα.

Ο Κάτων και η φατρία του ζήτησαν την καταστροφή της Καρχηδόνας, όχι επειδή η Καρχηδόνα είχε εμπλακεί σε τυχόν τρέχουσες συνωμοσίες εναντίον της Ρώμης, αλλά επειδή η Καρχηδόνα ήταν σχεδόν ίση με τη Ρώμη σε πλούτο, σε πολιτισμό και σε πιθανή στρατιωτική δύναμη. Η Καρχηδόνα ήταν ένας πιθανός αντίπαλος που θα μπορούσε να εμποδίσει την πορεία της Ρώμης προς την Αυτοκρατορία.

Ο Κάτων έκανε αυτές τις ομιλίες για δεκαετίες πριν από το θάνατό του, και τελείωσε κάθε μία από αυτές με την απαίτηση ότι η Καρχηδόνα πρέπει να καταστραφεί. Στην αρχή μάλλον θεωρήθηκε αστείο. Αλλά τελικά μέσω της επανάληψης πέτυχε να κεντρίσει το μυαλό της Ρωμαϊκής Γερουσίας για να πραγματοποιήσει την επιθυμία του.

Η Ρώμη δεν μπορούσε να διασπάσει κανέναν ανταγωνισμό, και ως εκ τούτου δεν αναγνώρισε την Καρχηδόνα ως ισότιμη. Η ύπαρξη της Καρχηδόνας, κατά τη ρωμαϊκή σκέψη, απαιτούσε την καταστροφή της. Και έτσι ακριβώς βλέπουν τη Ρωσία σήμερα τα think tanks στο DC και στο Λονδίνο. «Η Ρωσία πρέπει να καταστραφεί!»

Ακριβώς όπως η Ρώμη χρησιμοποίησε τη συνθήκη ειρήνης με την Καρχηδόνα για να εμποδίσει την Καρχηδόνα να αμυνθεί, ενώ ενθάρρυνε τη Νουμιδία να πολεμήσει εναντίον της Καρχηδόνας, τόσο η Άνγκελα Μέρκελ όσο και ο Πέτρο Ποροσένκο έχουν τώρα παραδεχτεί πως οι Συμφωνίες του Μινσκ χρησιμοποιήθηκαν μόνο για να κερδίσουν χρόνο στο Κίεβο για να προετοιμαστεί για πόλεμο κατά της Ρωσίας.

Ο Κάτων ο Πρεσβύτερος πέθανε σε ηλικία 85 ετών το 149 π.Χ. Μέσα σε ένα χρόνο από τον θάνατό του, η Ρωμαϊκή Σύγκλητος χρησιμοποίησε το βασίλειο των πελατών της, τη Νουμιδία, για να δημιουργήσει το ψεύτικο πρόσχημα για να πάει στον πόλεμο εναντίον της Καρχηδόνας. Μετά από μια εκτεταμένη πολιορκία έκαψαν την πόλη ολοσχερώς και φρόντισαν να μην ξαναχτιστεί για γενιές.

Η εσκεμμένη καταστροφή της Καρχηδόνας από τη Ρώμη ήταν εντελώς παράλογη. Κατέστρεψαν περιουσία αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων του 2020. Κατέστρεψαν έναν πολιτισμό που δεν ήταν καν σε πόλεμο μαζί τους. Η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία έγινε φτωχότερη από την καταστροφή της Καρχηδόνας, όχι πλουσιότερη. Η παράλογη καταστροφή της Καρχηδόνας οδηγήθηκε εξ ολοκλήρου από το μίσος και τη ζήλια, που και τα δύο είναι παράλογα.

Αν ποτέ η Ρωσία συνθηκολογήσει με τον Ατλαντικό Άξονα θα έχει την ίδια μοίρα. «Η Ρωσία πρέπει να καταστραφεί», είναι το μάντρα που έχει υφανθεί μέσα από όλες τις ενέργειες, τις συνωμοσίες και τις στρατηγικές των Ατλαντιστών από τότε που ο Πούτιν έγινε Πρόεδρος της Ρωσίας. Δεν πρέπει να έχουμε καμία αμφιβολία πως η Ουάσιγκτον είναι πρόθυμη να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα για να επιτύχει αυτόν τον στόχο, είτε καθαρά είτε με φάρσα.

Στο εγγύς μέλλον, θα πρέπει να περιμένουμε τη φάρσα – μια ψευδή πυρηνική επίθεση στην Ουκρανία. Εάν η Ρωσία επιτύχει μια σημαντική προώθηση στην Ουκρανία το επόμενο έτος, πιθανότατα θα πυροδοτηθεί η πυρηνική ψευδής σημαία, ακολουθούμενη από υστερική καταδίκη και απαίτηση να αποβληθεί αμέσως η Ρωσία από τα Ηνωμένα Έθνη.

Το ερώτημα στο οποίο δεν έχω απάντηση είναι πώς μπορεί η Ρωσία να νικήσει μια τέτοια στρατηγική;

Το Τέλος της Αμοιβαίας Εξασφαλισμένης Καταστροφής

Το δόγμα της Αμοιβαίας Εξασφαλισμένης Καταστροφής βασίζεται στην υπόθεση ότι δύο λογικοί παράγοντες που κατανοούν πως μια συγκεκριμένη ενέργεια θα τους καταστρέψει και τους δύο, θα αποφύγουν αυτή την ενέργεια με κάθε κόστος. Αυτό ήταν το κλειδί της εξωτερικής πολιτικής κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου.

Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είναι λογικοί μόνο μερικές φορές. Και κάποιο μικρό ποσοστό από εμάς μπορεί να φτάσει σε κατάσταση πλήρους παραλογισμού τις περισσότερες φορές.

Επιπλέον, οι άνθρωποι έχουν μια περίεργη τάση σε σπάνιες περιπτώσεις να τρελαίνονται μαζί σε πλήθη, όχι σε αντίθεση με τα λέμινγκ που ακολουθούν το ένα το άλλο πάνω από τον γκρεμό στη θάλασσα. Μου έρχεται στο μυαλό η ναζιστική Γερμανία της δεκαετίας του 1930.

Ενώ η Ρωσία προσπάθησε πρόσφατα να προστατεύσει τον εαυτό της από την όξινη επιρροή του δυτικού σοδομισμού, η Δύση την έχει ασπαστεί πλήρως. Και αυτό, όχι απλώς ως μία από τις πολλές έγκυρες επιλογές, αλλά ως ολοκληρωτική κρατική θρησκεία στην οποία πρέπει να διδάσκονται τα παιδιά. Αυτό εννοούσε ο κ. Πούτιν όταν έλεγε ότι η Δύση έχει γίνει σατανική.

Ο σοδομισμός δεν είναι απλώς μια ατομική επιλογή. Είναι μια αυτοκτονική επιλογή τόσο για το άτομο όσο και για την ανθρώπινη κοινωνία. Οι συνεπείς σοδομίτες δεν έχουν απογόνους, επομένως πρέπει να στρατολογήσουν τους απογόνους των κανονικών ανθρώπων για να αυξηθούν σε αριθμό. Αλλά στο τέλος, ένας πολιτισμός που ασπάζεται τον σοδομισμό ως τον προτιμώμενο τρόπο ζωής θα καταρρεύσει εντελώς ηθικά, οικονομικά και αριθμητικά.

Η Δύση έχει μπει στο ξόρκι μιας λατρείας του θανάτου, υπό την ηγεσία του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Η παράλογη επιθυμία τους να αποβιομηχανοποιήσουν και να ερημώσουν τον κόσμο στο όνομα του περιβαλλοντισμού και της τεχνοκρατίας δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί παράνοια. Τελικά τόσο ο σοδομισμός όσο και ο μαλθουσιανός περιβαλλοντισμός είναι απόρριψη του Δημιουργού μας και η εντολή να είμαστε καρποφόροι, να πολλαπλασιαζόμαστε και να ασκούμε κυριαρχία στη Γη και στα ζωντανά της πλάσματα. Είναι μια απόρριψη της αποστολής της μετατροπής της Γης από ερημιά σε κήπο.

Αλλά αυτός που αμαρτάνει εναντίον μου αδικεί την ψυχή του. Όλοι όσοι με μισούν αγαπούν τον θάνατο. (Παροιμίες 8:36)

Τέτοιοι ηγέτες δεν μπορούν να υπολογίζουν ότι θα ενεργήσουν ορθολογικά υπό το καθεστώς MAD, επειδή μπορεί να θεωρήσουν έναν πυρηνικό πόλεμο ως συντόμευση για να επιτύχουν τους στόχους τους για αποβιομηχάνιση και ερήμωση. Φυσικά, έχουν τις αποθήκες τους στην Ελβετία και πιστεύουν παράλογα πως θα επιβιώσουν από τη φωτιά για να γίνουν η νέα ελίτ ενός πιο πράσινου κόσμου που ελέγχεται από τεχνοκράτες.

Τα μέλη της λατρείας του Heaven's Gate πίστευαν επίσης ότι διαπράττοντας μαζική αυτοκτονία θα ανέβαιναν σε μια υψηλότερη και καλύτερη κατάσταση. Από όσο γνωρίζει κανείς, έκαναν εντελώς λάθος. Αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να προβούν σε μαζικές αυτοκτονίες.

Ο Ιησούς είπε πως δεν ρίχνεις νέο κρασί σε μια παλιό ασκό. Ο λόγος είναι ότι το δέρμα ενός κρασιού τεντώνεται υπό την πίεση της ζύμωσης. Ο παλιός ασκός έχει χάσει την ελαστικότητά του και δεν μπορεί να συγκρατήσει τη δύναμη μιας δεύτερης παρτίδας κρασιού που ζυμώνεται. Θα σκάσει.

Μου φαίνεται ότι το Mutual Assured Destruction είναι ένας παλιός ασκός του εικοστού αιώνα που μπορεί να μην μπορεί να συγκρατήσει τα ζυμωμένα μυαλά των αφανιστών «νεαρών ηγετών» των οποίων οι καρδιές εκπαιδεύτηκαν από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Τον περασμένο χρόνο είδαμε ήδη τη Δύση να αποδεικνύει ότι έχει φτάσει σε μια κατάσταση χρόνιας εγκληματικής παραφροσύνης .

Πρώτον, ανατίναξαν τον αγωγό Nord Stream που θα προκαλέσει την αποβιομηχάνιση της Δυτικής Ευρώπης.

Αυτό είναι ποινικά τρελό!

Στη συνέχεια, η Ουκρανία, υπό την επίβλεψη της Δύσης και χρησιμοποιώντας δυτικά όπλα, πέρασε τους τελευταίους έξι μήνες βομβαρδίζοντας τον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια σε μια προσπάθεια να προκαλέσει πυρηνικό ατύχημα .

Αυτό είναι ποινικά τρελό!

Τώρα, το Ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών έχει ήδη πει ότι έχει αποδείξεις πως οι Ουκρανοί που υποστηρίζονται από το ΝΑΤΟ σχεδιάζουν μια ψευδή έκρηξη ραδιολογικού ή πυρηνικού όπλου στο δικό τους έδαφος!!!

Αυτό είναι εγκληματικά αυτοκτονικό τρελό!

Φτάσαμε σε ένα σημείο της παγκόσμιας ιστορίας όπου η Δύση φαίνεται να σχεδιάζει μια πυρηνική επίθεση ψευδούς σημαίας στην Ουκρανία για να κατηγορηθεί η Ρωσία για να δικαιολογήσει την επόμενη μεγάλη αλλαγή, όποια κι αν είναι αυτή. Και η Ρωσία στέκεται εμπόδιο στο δρόμο τους. Οι ηγέτες της Δύσης έχουν τρελαθεί βεβαίως. Και αυτό σημαίνει ότι το MAD δεν είναι πλέον ασπίδα ενάντια στον πυρηνικό πόλεμο.

Όλες οι λογικές δυνάμεις που απομένουν σε αυτόν τον κόσμο πρέπει να το λάβουν αμέσως υπόψη και να αρχίσουν να προετοιμάζονται και να σχεδιάζουν για να επιβιώσουν και να κερδίσουν έναν πυρηνικό πόλεμο ενάντια σε έναν διαβολικά παράφρονα και αυτοκτονικό αντίπαλο που μπορεί να μη βλέπει έναν ολοκληρωτικό πυρηνικό πόλεμο ως κακό.

Εάν η Καρχηδόνα περιμένει τη Ρώμη να κάνει την επόμενη κίνησή της, έχοντας εμπιστοσύνη στην καλή πίστη των μερών για τη λήψη ορθολογικών αποφάσεων βάσει του διεθνούς δικαίου, τότε είναι πολύ πιθανό να καταστραφεί για άλλη μια φορά η Καρχηδόνα.

Kyrie eleison όλους μας!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail