Το τέλος της αρχής και η αρχή του τέλους

Ο Θεός δεν είναι σε ισχύ, αλλά στην πραγματικότητα
ο Άγιος Αλέξανδρος Νιέφσκι

Εισαγωγή: Πόσο περισσότερο;

Πολλοί ρωτούν πόσο ακόμη θα διαρκέσει ο πόλεμος των ΗΠΑ εναντίον της Ρωσίας, της Λευκορωσίας και της Ουκρανίας; Κάποιοι λένε μόνο άλλους δύο ή τρεις μήνες, άλλοι πολύ περισσότερους, ακόμη και πέντε χρόνια και περισσότερο. Για τους δικούς μου λόγους λέω άλλους δεκαοκτώ μήνες, μέχρι τις 5 Μαΐου 2024. Ό,τι κι αν πιστεύετε, όλα εξαρτώνται από το πόσο η αμερικανική νεοσυντηρητική / νεοφιλελεύθερη ελίτ μέσω των συμμάχων τους στο ΝΑΤΟ, ειδικά το Ηνωμένο Βασίλειο, η αίρεση Zelensky και οι μισθωμένοι δολοφόνοι τους (οι επονομαζόμενοι μισθοφόροι – γιατί λίγοι εθνικιστές του Κιέβου έχουν μείνει τώρα να πολεμήσουν) θέλουν να κλιμακώσουν τον πόλεμο τους. Και το κάνουν, γι' αυτό δεν τελείωσαν όλα τον περασμένο Μάρτιο όταν θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει. Με άλλα λόγια, πόσο θέλει η αμερικανική ελίτ να υποφέρουν οι υπήκοοί της, στη Βόρεια Αμερική, τη Δυτική Ευρώπη και την Ουκρανία;

Από τον Batiushka για το ιστολόγιο Saker

Παρουσίαση Freepen.gr

Φαίνεται πως η ελίτ των ΗΠΑ θέλει να υποφέρουν μέχρι να πεθάνουν όλοι. Αλλά αυτό δε θα συμβεί, γιατί ο τροχός θα γυρίσει, πολύ, πολύ πριν από αυτό. Πράγματι, στη σημερινή Ουκρανία που έχει περιορισμούς στην ενέργεια και το νερό, ορισμένοι τροχοί ήδη γυρίζουν. Και ακόμη και κάποιοι ψυχροί και πεινασμένοι στη Δυτική Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική γυρίζουν επίσης. Αυτό που θέλει η ελίτ και αυτό που θα αντέξει ο λαός, ειδικά στην Ουκρανία, είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Όλα θα μπορούσαν να τελειώσουν αύριο, αν ήθελε η ελίτ. Πολύ πιο πιθανό, αυτό θα πάρει αρκετό χρόνο, γιατί ο πόλεμος δεν είναι μεταξύ της Ουκρανίας και της Ρωσίας, αλλά μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας. Η Ουκρανία είναι απλώς το πεδίο μάχης. Όχι, επαναλαμβάνω, περιμένετε υπομονετικά μέχρι τον Μάιο του 2024.

Χίλια Χρόνια Κόλαση

Αυτό που δε συνέβη ποτέ μεταξύ 1857 και 1945 συνέβη: Πόλεμος μεταξύ της Ρωσικής Αυτοκρατορίας και της Μεγάλης Βρετανίας. (Συνέβη πράγματι στη Σεβαστούπολη το 1856· και η Ρωσία ακόμα δεν έχει δώσει ματωμένη μύτη στο βρετανικό κατεστημένο γι' αυτό). Αυτό που δε συνέβη ποτέ μεταξύ 1945 και 1991 συνέβη: Πόλεμος μεταξύ ΕΣΣΔ και ΗΠΑ. Είναι αλήθεια πως η Ρωσική Αυτοκρατορία/η ΕΣΣΔ λέγεται προς το παρόν Ρωσική Ομοσπονδία και η Μεγάλη Βρετανία/οι ΗΠΑ ονομάζονται προς το παρόν «ΝΑΤΟ» (στην πραγματικότητα, κυρίως συμμορίες διεθνών μισθοφόρων) και το πεδίο της μάχης είναι τα νοτιοδυτικά σύνορα της παλιάς Ρωσικής Αυτοκρατορίας/Σοβιετικής Ένωσης, προς το παρόν ονομάζεται Ουκρανία. Και το κίνητρο δεν είναι η διαμάχη μεταξύ αγγλοσαξονικού καπιταλισμού και μοναρχίας/κομμουνισμού, αλλά αυτή μεταξύ της παγκόσμιας τυραννίας των ολιγαρχών και της ελευθερίας και της κυριαρχίας των λαών του κόσμου.

Ο δυτικός κόσμος, και σήμερα αυτό σημαίνει απλώς τις ΗΠΑ, που κρύβονται πίσω από τη λέξη «Παγκοσμιοποίηση», όταν πραγματικά σημαίνει αμερικανοποίηση, και λέξεις όπως «Δύση», «ΝΑΤΟ», «ο πολιτισμένος κόσμος», «η διεθνής κοινότητα», «η τάξη που βασίζεται σε κανόνες», γνωρίζει μόνο ένα σύστημα: τη φεουδαρχία. Και αυτό δεν είναι παρά η πυραμίδα των εγκληματιών εκβιαστών. Όπως έχει γράψει με τόση ακρίβεια ο Michael Hudson [δημοσιεύσαμε την ανάλυσή του στη Freepen.gr]:

«Το ανάλογο της μεσαιωνικής Ευρώπης με το Νέο Ψυχρό Πόλεμο της Αμερικής κατά της Κίνας και της Ρωσίας ήταν το Μεγάλο Σχίσμα το 1054. Απαιτώντας μονοπολικό έλεγχο του Χριστιανικού κόσμου, ο Λέων Θ ́ αφόρισε την Ορθόδοξη Εκκλησία με κέντρο την Κωνσταντινούπολη και ολόκληρο τον χριστιανικό πληθυσμό που ανήκε σε αυτήν. Μια ενιαία επισκοπή, η Ρώμη, αποκόπηκε από ολόκληρο τον χριστιανικό κόσμο της εποχής, συμπεριλαμβανομένων των αρχαίων Πατριαρχείων Αλεξανδρείας, Αντιοχείας, Κωνσταντινούπολης και Ιεροσολύμων.

Αυτή η απόσχιση δημιούργησε ένα πολιτικό πρόβλημα για τη ρωμαϊκή διπλωματία: Πώς να κρατήσει όλα τα δυτικοευρωπαϊκά βασίλεια υπό τον έλεγχό της και να διεκδικήσει το δικαίωμα για οικονομική επιδότηση από αυτά. Αυτός ο στόχος απαιτούσε την υποταγή των κοσμικών βασιλιάδων στην παπική θρησκευτική εξουσία. Το 1074, ο Γρηγόριος Ζ΄, ο Χίλντεμπραντ, ανακοίνωσε 27 Παπικές Επιταγές που περιγράφουν τη διοικητική στρατηγική της Ρώμης για να κλειδώσει την εξουσία της στην Ευρώπη.

Αυτές οι παπικές απαιτήσεις είναι εντυπωσιακά παράλληλες με τη σημερινή διπλωματία των ΗΠΑ. Και στις δύο περιπτώσεις τα στρατιωτικά και εγκόσμια συμφέροντα απαιτούν μια εξάχνωση με τη μορφή ενός ιδεολογικού σταυροφορικού πνεύματος για να εδραιωθεί το αίσθημα αλληλεγγύης που απαιτεί κάθε σύστημα αυτοκρατορικής κυριαρχίας. Η λογική είναι διαχρονική και καθολική».

http://thesaker.is/germanys-position-in-americas-new-world-order/


Σήμερα ο Πάπας Τζο βρίσκεται στην εξουσία, ή μάλλον το συμφέρον αυτών που στέκονται πίσω από τον θρόνο του είναι στην εξουσία. Αλλά αυτή η δύναμη καταστρέφεται στρατιωτικά (το ΝΑΤΟ θα μείνει χωρίς χέρια με το σημερινό ρυθμό φθοράς), οικονομικά (ποιος θα θέλει τα άχρηστα δολάρια ενός χρεοκοπημένου και διαιρεμένου κράτους;) και πολιτικά (που θέλει να είναι μέρος μιας μικροσκοπικής και ηθικά απαξιωμένης μειονότητας;).

Μετά τη Νίκη

Όταν, με τον καιρό, η Ρωσία κερδίσει αυτό που στην πραγματικότητα είναι απλώς η τελευταία φάση του χιλιετούς μας αγώνα, τότε όλα θα αλλάξουν. Τότε ολόκληρος ο κόσμος θα απελευθερωθεί βήμα-βήμα από το αμερικανικό στεφάνι και θα δει επιτέλους τα κάγκελα, θα αφήσει τα σεντόνια κάτω και θα φύγει από το τρελοκομείο της Ουάσιγκτον.

Πρώτα απ 'όλα, υπάρχουν η ίδια η πέμπτη και η έκτη φάλαγγα της Ρωσίας. Τους υπολογίζουμε στο 5% του πληθυσμού – αυτός ήταν ο αριθμός εκείνων που υποστήριξαν τον προδότη της CIA Ναβάλνι. (Το γεγονός πως η CIA στη συνέχεια προσπάθησε να δηλητηριάσει τον Navalny, κολλώντας το στη Ρωσία a la MI5, είναι σχεδόν απόδειξη ότι ο δράστης ήταν η CIA. Η δολοφονία είναι αυτό που κάνει πάντα η CIA με τους πράκτορες της για τους οποίους δεν έχει πια χρήση, από πολλούς Λατινοαμερικανούς και Ασιάτες δικτάτορες στον Σαντάμ Χουσεΐν και τον Οσάμα Μπιν Λάντεν). Είτε η πέμπτη και η έκτη φάλαγγα μπορούν να φύγουν από τη Ρωσία (μερικοί έχουν ήδη φύγει, για τη Φινλανδία, τη Γεωργία και, ειδικά, το Ισραήλ), καθαρίζοντας έτσι τη Ρωσία από την παρουσία τους, είτε μπορούν να μετανοήσουν για την προδοσία τους. Η Μεγάλη Κάθαρση της Ρωσίας μόλις ξεκίνησε, ολόκληρη η τάξη των ολιγαρχών, συμπεριλαμβανομένης της «δημιουργικής τάξης» και των διεστραμμένων και των φανατικών καριεριστών στην ιεραρχία της Εκκλησίας, θα πρέπει όλοι να φύγουν.

Τότε η Λατινική Αμερική μπορεί να απελευθερωθεί από τους δυσάρεστους δικτάτορες που επιβλήθηκαν από τη CIA, τους δρομείς ναρκωτικών και την εξάρτηση από τις αγορές ναρκωτικών της Βόρειας Αμερικής. Η Νότια Αμερική, η Κεντρική Αμερική, η Καραϊβική και το Μεξικό μπορούν να αρχίσουν να ανακτούν τους προηγμένους πολιτισμούς τους που καταστράφηκαν από Ισπανούς και Πορτογάλους εκμεταλλευτές, «κατακτητές», που έστειλαν τους επιζώντες να εγκαταλείψουν τα παλάτια, τους ναούς και τα χωριά τους και να ζήσουν σε απομακρυσμένα μέρη που έγιναν ζούγκλες.

Έπειτα, υπάρχουν οι ασιατικοί υποτελείς των ΗΠΑ (οι ΗΠΑ δεν κατάφεραν ποτέ να διεισδύσουν στο εσωτερικό της Ευρασίας, εκδιώχθηκαν ακόμη και από τη χερσόνησο της Νοτιοανατολικής Ασίας, καθώς και από το Ιράν, το Ιράκ, το Αφγανιστάν και σύντομα την Ευρώπη, στην οποία διείσδυσαν μόνο μέχρι την Ουκρανία): Η Ιαπωνία μπορεί να απελευθερωθεί από τους κατακτητές της μετά από τρεις γενιές και να ξεκινήσει την πορεία της ανακάλυψης της πραγματικής της ταυτότητας. Η κορεατική χερσόνησος μπορεί να επανενωθεί. Η Ταϊβάν μπορεί επιτέλους να ενταχθεί ξανά στην Πατρίδα. Στη δυτική Ασία, το Ισραήλ αναγκάζεται να κάνει ειρήνη με τους ιθαγενείς λαούς των οποίων τα εδάφη έκλεψε και μετονόμασε την Παλαιστίνη.

Στη συνέχεια, οι υποτελείς των ΗΠΑ στη Βορειοδυτική Ευρασία μπορούν να γυρίσουν την πλάτη τους στον κρύο και άδειο γκρίζο Ωκεανό, με τα σύννεφα, τον άνεμο και τη βροχή, και να αντικρίσουν εκεί που οι πρωτεύουσές τους, το Ρέικιαβικ, το Δουβλίνο, το Λονδίνο ήδη βλέπουν –προς τα ανατολικά– προς την ανατολή του ηλίου, προς το σπίτι, στην προέλευσή τους στην Ευρασία, την Καρδιά των Κυρίαρχων Εθνών. Οι τυραννικές και παρασιτικές κατασκευές της ΕΕ και του Ηνωμένου Βασιλείου, που επιβάλλονται από μισητές και εξωγήινες ελίτ του κατεστημένου, μπορούν να πέφτουν στο παρελθόν, αχρείαστα και μη αγαπημένα. Ακριβώς όπως η Ουκρανία, έτσι και τα κράτη της Βαλτικής θα διαλυθούν μετά την απελευθέρωσή τους από τα φασιστικά καθεστώτα τους.

Η Αφρο-Ευρασία είναι τα επτά όγδοα της ανθρωπότητας, με ηγεσία βιομηχανικά και οικονομικά από την Κίνα και την Ινδία, ιδεολογικά και στρατιωτικά από τη Ρωσία, μαζί με το τεράστιο ανθρώπινο δυναμικό και το δυναμικό της Αφρικής, αφού δημιουργηθούν οι υποδομές της.

Η Ωκεανία, ίσως για να μετονομαστεί σε Πολυνησία, τα Πολλά Νησιά, με το κεντρικό της νησί να αποκαλείται ακόμα με το ξένο λατινικό όνομα «Αυστραλία», αλλά για να μετονομαστεί ίσως σε «Μεγάλο Νησί», μπορεί να ανακαλύψει ξανά την αρχική της ανατολική ασιατική ταυτότητα.

Τέλος, αυτό θα αφήσει τον Καναδά και τις ΗΠΑ να διαλυθούν σε μια σειρά Πρώτων Εθνών, στα οποία οι αρχικοί αυτόχθονες λαοί τους μπορούν να παίξουν ένα νέο και σημαντικό ρόλο, ο παλιός συγκεντρωτισμός έχει φύγει. Θα περάσει πολύς καιρός μέχρι να μπορέσουν να ευημερήσουν ξανά, καθώς επιβαρύνονται πολύ από τα χρέη του μιλιταριστικού ιμπεριαλισμού, αλλά η δυνατότητα για κάποια μέτρια ανάκαμψη στο μέλλον υπάρχει.

Όσον αφορά τους «διεθνείς» θεσμούς, που ποτέ δεν ήταν καθόλου διεθνείς, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας που διευθύνονται από τις ΗΠΑ θα μπορούσαν πιθανώς απλώς να κλείσουν. Είναι ακριβώς όπως η ευρωπαϊκή πολιτική και οικονομική της πτέρυγα, που ονομάζεται ΕΕ, που αυτή την στιγμή χρεοκοπείται από τους αυτοκτονικούς ηγέτες της, και η ευρωπαϊκή στρατιωτική της πτέρυγα που ονομάζεται ΝΑΤΟ, που αυτή την στιγμή εξαφανίζεται στην Ουκρανία.

Ο υποτελής των ΗΠΑ, ο λεγόμενος ΟΗΕ, θα μετονομαστεί και θα μεταφερθεί στο κέντρο του κόσμου, μακριά από την πρωτόγονη άκρη του στη Βόρεια Αμερική. Ίσως κάποιο όνομα όπως «Η Συμμαχία των Λαών» (AP) θα ήταν κατάλληλο; Ίσως λίγο έξω από το Ekaterinburg, στα σύνορα της καρδιάς της Ευρώπης και της Ασίας; Ή μήπως σε εκείνο το κέντρο του Αρχαίου Πολιτισμού, την Τεχεράνη, πιο κοντά στο κέντρο της Αφρο-Ευρασίας;

Συμπέρασμα: Η μακρά, μακρά πορεία προς την ελευθερία

Ζούμε το τέλος αυτού του παλιού δυτικοκεντρικού κόσμου και βλέπουμε τη γέννηση του νέου πολυκεντρικού κόσμου. Αυτός είναι ο κόσμος που θα υπήρχε από τότε, αν δεν υπήρχε η παρεκκλίνουσα χιλιετία δυτική διακοπή της ιστορίας. Η Δύση πρόκειται να συνεχίσει την ιστορία από εκεί που την άφησε, ή μάλλον, από εκεί που αναγκάστηκε να παρεκκλίνει όλους αυτούς τους αιώνες πριν. Όπως έγραψε ο Michael Hudson παραπάνω: «Το ανάλογο της μεσαιωνικής Ευρώπης στον Νέο Ψυχρό Πόλεμο της Αμερικής κατά της Κίνας και της Ρωσίας ήταν το Μεγάλο Σχίσμα το 1054». Καθώς προχωράμε προς το 2054, η Δύση θα αναγκαστεί να απελευθερωθεί από το χιλιετές βάρος του παρελθόντος της.

Άλλοι επίσης θα μάθουν να καταλαβαίνουν ότι το SMO της Ρωσίας ήταν μια επιχείρηση για την απελευθέρωση μιας χώρας από την κατοχή της από τη νεοφεουδαρχική ελίτ των ΗΠΑ. Η τελευταία ανέτρεψε παράνομα τη δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση της Ουκρανίας το 2014, ημερομηνία κατά την οποία ξεκίνησε αυτός ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, που έπρεπε να διαρκέσει μια δεκαετία. Το ίδιο όμως ισχύει και για όλη τη Δυτική Ευρώπη, έχει και αυτή καταληφθεί. Μόνο που έχει καταληφθεί από τη δική της φεουδαρχική ελίτ τουλάχιστον από το 1054, όταν αυτή η νέα ελίτ επέβαλε μια νέα νοοτροπία και στη συνέχεια χειραγώγησε τους λαούς, στερώντας τους το δικαίωμα και χωρίζοντάς τους σε δουλοπάροικους, λαϊκούς και κακούς. Η απελευθέρωση της Ουκρανίας θα κάνει τους δυτικούς λαούς εκτός των ΗΠΑ να σκεφτούν: «Δεν είμαστε και εμείς υποτελείς των ελίτ, που χειραγωγούνται από αυτές; Ας είμαστε ελεύθεροι και ας είμαστε αυτοί που πρέπει, αυτοί που πραγματικά είμαστε, πριν μας αιχμαλωτίσουν οι ελίτ. Ας πετάξουμε τις αλυσίδες της δουλοπαροικίας στις ελίτ. Ας είμαστε ελεύθεροι, όπως και πριν». Αυτό είναι το τέλος της αρχής και η αρχή του τέλους.

Επιτρέψτε μου να αναφέρω ξανά. Αυτή τη φορά όχι από τον λαμπρό οικονομολόγο Μάικλ Χάντσον, αλλά από τον πρώην Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, ο οποίος σήμερα έγραψε αυτά τα λόγια αλήθειας:

Απέναντί ​​μας σήμερα είναι μέρος ενός κόσμου που πεθαίνει. Πρόκειται για ένα μάτσο τρελούς ναζί ναρκομανείς, ανθρώπους που έχουν γίνει ζόμπι και εκφοβίζονται από αυτούς και μια μεγάλη αγέλη σκύλων που γαβγίζουν από τα δυτικά ρείθρα

Μαζί τους είναι ένα ετερόκλητο κοπάδι από χοιρίδια που γρυλίζουν και στενόμυαλοι αστοί της κατεστραμμένης Δυτικής Αυτοκρατορίας, με το σάλιο να τρέχει στο πηγούνι τους από τον εκφυλισμό. Δεν έχουν πίστη και ιδανικά, εκτός από τα άσεμνα έθιμα που εφευρέθηκαν από αυτούς και τα πρότυπα της διπλής σκέψης που εμφύτευσαν, αρνούμενοι την ηθική που απονέμεται στους κανονικούς ανθρώπους. Επομένως, έχοντας ξεσηκωθεί εναντίον τους, αποκτήσαμε μια ιερή δύναμη…

Γιατί ήμασταν σιωπηλοί τόση ώρα; Ήμασταν αδύναμοι, συντετριμμένοι από τις κακές στιγμές. Και τώρα αποτινάξαμε αυτόν τον ύπνο σαν κόλλα και τη θλιβερή ομίχλη των τελευταίων δεκαετιών, στην οποία μας βύθισε ο θάνατος της πρώην Πατρίδας. Άλλες χώρες περίμεναν το ξύπνημα μας, καταπατημένο από τους άρχοντες του σκότους, τους δουλοπάροικους και τους καταπιεστές, που ονειρεύονται το τερατώδες αποικιακό παρελθόν τους και λαχταρούν να διατηρήσουν την εξουσία τους στον κόσμο. Πολλές χώρες δεν πιστεύουν τις ανοησίες τους εδώ και πολύ καιρό, αλλά εξακολουθούν να τις φοβούνται. Σύντομα θα είναι ξύπνιοι. Και όταν η σάπια παγκόσμια τάξη πραγμάτων καταρρεύσει, θα θάψει όλους τους αλαζονικούς αρχιερείς της, τους αιμοδιψείς οπαδούς της, τους κοροϊδευτές υπηρέτες και τα βουβά ζόμπι κάτω από έναν σωρό πολλών τόνων από τα συντρίμμια της.

Ποια είναι τα όπλα μας; Τα όπλα μας είναι ποικίλα. Έχουμε την ευκαιρία να στείλουμε όλους τους εχθρούς μας στην πύρινη Γέεννα, αλλά δεν είναι αυτό το καθήκον μας. Ακούμε τα λόγια του Δημιουργού στην καρδιά μας και τα υπακούμε. Αυτά τα λόγια μας δίνουν έναν ιερό σκοπό. Ο στόχος είναι να σταματήσει τον υπέρτατο άρχοντα της κόλασης, ανεξάρτητα από το όνομα που χρησιμοποιεί…. Διότι στόχος του είναι ο θάνατος. Στόχος μας είναι η ζωή. Το όπλο του είναι ένα περίπλοκο ψέμα. Και τα όπλα μας είναι η Αλήθεια. Γι' αυτό ο σκοπός μας είναι σωστός. Γι' αυτό η νίκη θα είναι δική μας!».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail