Άλλαξε το σενάριο ο ηθοποιός Ζελένσκι: Τώρα δεν είναι σίγουρος για τον πύραυλο που έπληξε την Πολωνία

Freepen.gr - Ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky αλλάζει τα λόγια του ανάλογα με τα σενάρια που πρέπει να υπηρετήσει και πλέον κάνει μια καθυστερημένη οπισθοδρόμηση μετά τους προηγούμενους ψευδείς και άκρως επικίνδυνους ισχυρισμούς του ότι η Ρωσία εξαπέλυσε πυραυλική επίθεση εναντίον της Πολωνίας, μέλους του ΝΑΤΟ, σκοτώνοντας δύο Πολωνούς πολίτες την Τρίτη. 

Ας μην ξεχνάμε πως ζητούσε αντίδραση του ΝΑΤΟ, δηλαδή τον Τρίτο Παγκόσμιο.

Από την Πέμπτη όμως ο Ζελένσκι λέει ότι δεν είναι σίγουρος για το τι συνέβη. "Δεν ξέρω 100 τοις εκατό - νομίζω πως ο κόσμος επίσης δεν ξέρει 100 τοις εκατό τι συνέβη", είπε. «Δεν μπορούμε να πούμε συγκεκριμένα ότι αυτή ήταν η αεράμυνα της Ουκρανίας».

Αυτό αφού όλοι, από τον Γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ μέχρι τον πρόεδρο της Πολωνίας μέχρι τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, εκτίμησαν πιθανότατα ότι ήταν ένας ουκρανικός πύραυλος που έπληξε κατά λάθος την πολωνική συνοριακή πόλη Przewodow, ο Ζελένσκι άρχισε να αλλάζει τις τοποθετήσεις του.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail