Εδώ ο κόσμος χάνεται κι ο Ζελένσκι παρέλαβε... Οσκαρ

Ο σταρ του Χόλιγουντ Σον Πεν επισκέφθηκε για άλλη μια φορά την Ουκρανία και αντάλλαξε δώρα με τον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Ζελένσκι, λέγοντας στο «μεγάλο φίλο» του να κρατήσει το Όσκαρ του μέχρι η Ουκρανία να νικήσει τη Ρωσία.

«Αυτό είναι για σένα… Όταν κερδίσεις, φέρε το πίσω στο Μαλιμπού. Θα νιώσω πολύ καλύτερα αν ξέρω ότι ένα κομμάτι μου είναι εδώ», είπε ο Πεν στον Ζελένσκι, σύμφωνα με ένα βίντεο που μοιράστηκε το γραφείο του προέδρου την Τρίτη. «Είναι απλώς ένα συμβολικό ανόητο πράγμα, αλλά αν ξέρω πως είναι εδώ μαζί σου, τότε θα νιώσω καλύτερα και πιο δυνατός για τον αγώνα».

Ένας ηθοποιός που έγινε πολιτικός, ο Ζελένσκι ανταπέδωσε τη χάρη απονέμοντας στον Πεν το παράσημο της Αξίας για «σημαντική συμβολή στη διάδοση της Ουκρανίας στον κόσμο». Ο Πεν έχει εκφράσει την υποστήριξή του στην Ουκρανία και έχει επανειλημμένα καλέσει τη διεθνή κοινότητα να στείλει περισσότερη βοήθεια στο Κίεβο.

Ο 61χρονος ηθοποιός πήγε αρχικά στο Κίεβο λίγο πριν ξεσπάσουν οι μάχες στα τέλη Φεβρουαρίου για να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ για το Vice Media για τον πόλεμο του Κιέβου ενάντια στις Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail