Υπάρχει μια επικίνδυνη αγέλη από ύαινες στην Ευρώπη

Alan J. Hendry / unsplash
Μέχρι τώρα οι περισσότεροι από εσάς πρέπει να έχετε ακούσει για το «μυστηριώδες» χτύπημα πυραύλων που έπληξε την Πολωνία. 

The Saker / Παρουσίαση Freepen.gr

Είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον να δούμε πώς «αναπτύχθηκε» αυτή η ιστορία. Πρώτα παρουσιάστηκε ως ρωσική επίθεση. Φυσικά. Τι άλλο θα μπορούσε να είναι;

Τότε έγινε αρκετά προφανές ότι ο πύραυλος ήταν ουκρανικός πύραυλος αεράμυνας S-300. Τώρα πρέπει να σας πω ότι οι Ουκροναζί έχουν κατηγορήσει τη Ρωσία ότι χρησιμοποιεί παλιούς S-300 εναντίον χερσαίων στόχων. Ωστόσο, δεν υπάρχουν ρωσικά S-300 εντός εμβέλειας της τοποθεσίας στην Πολωνία όπου έπεσε ο πύραυλος, παρά μόνο ουκρανικά. Και, όπως τόνισε ο Gonzalo Lira, ένας Πολωνός αγρότης έκανε πραγματικά πολύ καλά όταν φωτογράφισε τα συντρίμμια του πυραύλου. Θα ήθελα να σημειώσω ότι ο Lira κάνει λάθος όταν θεωρεί ότι ένας ρωσικός πύραυλος θα μπορούσε να έρθει μόνο από την Ανατολή. Τα ρωσικά όπλα αδράνειας χρησιμοποιούν δορυφόρο, αδράνεια και έδαφος ακολουθώντας καθοδήγηση για να ακολουθήσουν μια προσεκτικά προετοιμασμένη διαδρομή για να παρακάμψουν την αεράμυνα και μπορούν να πετάξουν γύρω από έναν στόχο πριν τον χτυπήσουν από «πίσω».

Πολύ προβλέψιμα, η συνηθισμένη συμμορία των καρυδιών απαιτούσε μια συνεδρίαση του ΣΑΗΕ και μια συνάντηση του ΝΑΤΟ. Οι Ukies ήταν ιδιαίτερα θορυβώδεις, και είναι αρκετά προφανές γιατί: οι Ukronazi S-300 χτυπούν κτίρια εδώ και αρκετό καιρό, και κάθε για μία από αυτές τις εκρήξεις, φυσικά, κατηγορήθηκε η Ρωσία (ή ακόμα και προσωπικά ο Πούτιν). Υπάρχουν βίντεο στο Telegram με ουκρανικούς πυραύλους αεράμυνας που απογειώνονται, κάνουν μια μεγάλη καμπύλη και είτε εκρήγνυνται στον αέρα είτε, χειρότερα, χτυπούν στο έδαφος. Το ίδιο ακριβώς συνέβη κατά τη διάρκεια του Πολέμου του Κόλπου, όταν οι Αμερικανικοί Patriots απέτυχαν να αναχαιτίσουν τα ιρακινά SCUD και στην πραγματικότητα σκότωσαν ανθρώπους στο έδαφος. Οι προσπάθειες του Κιέβου να αποκρύψει την πραγματική προέλευση αυτού του πυραύλου με δυνατές υστερίες σχετικά με τη «ρωσική επιθετικότητα» δε λειτούργησαν και πολύ καλά αυτή τη φορά.

Αρχικά, φαίνεται πως ορισμένοι Πολωνοί πολιτικοί ήθελαν να χρησιμοποιήσουν αμέσως αυτό το περιστατικό για να δημιουργήσουν ακόμη περισσότερες εντάσεις, αλλά η μάλλον χλιαρή αντίδραση των ΗΠΑ τους έστειλε ένα σαφές μήνυμα: οι ΗΠΑ δεν ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε κάτι που θα ήταν πραγματικά γελοίο (και δυνητικά πολύ επικίνδυνο) Ψυχολογική Επιχειρήση ή προβοκάτσια.

Οι Πολωνοί πήραν το μήνυμα και σύντομα συμφώνησαν επίσης ότι ο πύραυλος ήταν ουκρανικός.

Το μόνο «βραβείο παρηγοριάς» που πήραν οι Πολωνοί και οι Ukies ήταν μια πλαδαρή δήλωση των ΗΠΑ που έλεγε πως η Ρωσία ήταν «τελικά υπεύθυνη», η οποία είναι τόσο ουσιαστική και ενδιαφέρουσα όσο μια βρεγμένη κροτίδα.

Παρόλα αυτά, η ύαινα της Ευρώπης προσπαθεί σκληρά να δείξει ότι είναι ανδρεία πολεμώντας «μικρούς πολέμους» αφού οι Αμερικανοί αφέντες τους δεν τους επιτρέπουν (ακόμα!) να πυροδοτήσουν τον μεγάλο πόλεμο που αυτή η ύαινα χρειάζεται απεγνωσμένα για να δαγκώσει ξανά κάποια γη από την ηττημένη Ουκρανία (όπως ακριβώς έγινε κατά τη διχοτόμηση της Τσεχοσλοβακίας με τη βοήθεια του Χίτλερ το 1938).

Η τελευταία νίκη της Πολωνίας είναι η «ήττα» της από τον Ρότζερ Γουότερς στον οποίο έχουν πλέον απαγορεύσει να εμφανιστεί στην Πολωνία. Ο Ρότζερ Γουότερς ήταν ήδη καταχωρημένος ως «εχθρός της Ουκρανίας» στη διαβόητη λίστα επιτυχιών «Mirotvorets». Τώρα έχει αναβαθμιστεί στο καθεστώς του «εχθρού της Πολωνίας».

Μια ακόμη επιβεβαίωση ότι οι Ναζί Ουκρανοί, οι Λατίνοι Πολωνοί και οι Σιωνιστές Ισραηλινοί έχουν τους ίδιους «εχθρούς» παρά τις, σχετικά μικρές, διαφορές τους στην ιδεολογία.

Για να είμαστε δίκαιοι, το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Καναδάς, το Μπαντεράσταν ή οποιοδήποτε από τα τρία κράτη της Βαλτικής δεν είναι λιγότερο ύαινες από την Πολωνία – και αυτά δείχνουν θάρρος μόνο όταν προστατεύονται από τους άρχοντες των ΗΠΑ.

Οπότε ναι, αυτή τη φορά, οι Ουκροναζί και οι Πολωνοί δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν έναν αναμφισβήτητα ουκρανικό πύραυλο για να προσπαθήσουν να οπλοποιήσουν δυνατά το ΝΑΤΟ για να επιτεθεί στη Ρωσία. Τι θα συμβεί όμως την επόμενη φορά αν δεν υπάρχουν διαθέσιμες φωτογραφίες (οι Ukronazis έχουν ήδη απαγορεύσει τη λήψη φωτογραφιών ή βίντεο από οποιαδήποτε τοποθεσία χτυπηθεί από οποιοδήποτε πύραυλο!);

Πού πάει λοιπόν όλο αυτό;

Απλό: πρώτον, οι Πολωνοί μισούν τους Ουκρανούς όπως μισούν τους Ρώσους. Οι Ουκρανοί, παρεμπιπτόντως, μισούν τους Πολωνούς όσο μισούν τους Ρώσους (και τους Εβραίους). Η μόνη διαφορά είναι ότι το πολωνικό αντι-ουκρανικό μίσος είναι γεμάτο με περιφρόνηση, ενώ το αντι-ρωσικό μίσος τους είναι γεμάτο με φόβο. Προσθέστε σε αυτήν την εικόνα τους Βρετανούς με τους δικούς τους αυτοκρατορικούς πόνους φαντασίας και την αίσθηση της φυλετικής υπεροχής έναντι των «ηπειρωτικών» Ευρωπαίων («ομίχλη πάνω από το κανάλι, Ευρώπη απομονωμένη ) και γρήγορα θα δείτε πως υπάρχει άφθονο μίσος τριγύρω ανάμεσα σε αυτούς τους «συμμάχους».

Αυτό με το οποίο λοιπόν έχουμε να κάνουμε είναι μια ολόκληρη αγέλη γεμάτη μίσος ύαινες.

Οι Πολωνοί και οι Ukies έχουν ένα βασικό κοινό – θέλουν το ΝΑΤΟ να διεξάγει πόλεμο στη Ρωσία: οι Ukies θέλουν απλώς η Ουκρανία να επιβιώσει και οι Πολωνοί να αρπάξουν ένα κομμάτι της Ουκρανίας. Ορισμένα πολιτικά κόμματα στην Πολωνία θέλουν ακόμη και οι Ουκρανοί πρόσφυγες να ορκιστούν την πίστη τους στην Πολωνία! Για να λέμε την αλήθεια, οι Ukronazis έχουν ψηφίσει νόμους που, στην ουσία, επιτρέπουν στους Πολωνούς υπηκόους να έχουν το ίδιο δικαίωμα με τους Ουκρανούς.

Σίγουρα φαίνεται ότι η Πολωνία, τουλάχιστον ένα μέρος του Μπαντεράσταν προετοιμάζεται για μια ενδεχόμενη συγχώνευση σε μια οντότητα. Αγόρι, αν συμβεί πραγματικά αυτό, η ΕΕ θα έχει ένα μεγάλο και πολύ άσχημο πρόβλημα στα χέρια της :-)

Και, φυσικά, οι ηγέτες του ΝΑΤΟ θα ήθελαν να νικήσουν τη Ρωσία σε ένα μεγάλο πόλεμο, αλλά ξέρουν πως απλά δεν έχουν το ανθρώπινο δυναμικό για να το κάνουν, εξ ου και η «προσοχή» των ΗΠΑ και μιλούν για «αποκλιμάκωση».

Κάποιοι σκέφτονται κάποιο είδος «συνασπισμού των πρόθυμων» ή «συμμαχίας δημοκρατιών», αλλά όλες αυτές οι όμορφες έννοιες δεν παρέχουν ούτε ανθρώπινο δυναμικό ούτε δύναμη πυρός. Αυτή η προσέγγιση απέτυχε παταγωδώς όπου δοκιμάστηκε, και θα αποτύχει ξανά.

Επιτίθεται στη Ρωσία όταν η Ρωσία είναι αδύναμη ή ήδη δέχεται επίθεση από άλλους εχθρούς, σύμφωνα με μια διαχρονική πολωνική παράδοση και ο εθνικός τους ήρωας είναι ένας ψυχοπαθής ηγέτης που ήθελε σοβαρά η Πολωνία να γίνει ευρωπαϊκή υπερδύναμη κατακτώντας όλη τη γη μεταξύ της Βαλτικής και της Μαύρης Θάλασσα. Ο Θεός ξέρει ότι προσπάθησαν αρκετές φορές για να ξέρουν πως αυτό απλά δε θα συμβεί, οπότε το επόμενο καλύτερο πράγμα για τους Πολωνούς είναι να αρπάξουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος της Ουκρανίας.

Η άλλη «σοφιστικέ» στρατηγική των Πολωνών είναι να είναι το πιο άθλιο κανίς στο «Anglo Eurokennel» με την ελπίδα ότι αυτή η «νέα Ευρώπη» του Ράμσφελντ (γνωστή και ως Πολωνία) θα αντικαταστήσει την «παλιά Ευρώπη» (γνωστή και ως Γερμανία και Γαλλία). . Θυμάστε πώς ήθελαν ένα "Fort Trump"; Υπήρχαν ακόμη και πρόθυμοι να πληρώσουν (κυρίως με επιδοτήσεις της ΕΕ) για την «τιμή» να στεγάσουν τις δυνάμεις των ΗΠΑ!

Έτσι θέλουν οι Πολωνοί να γίνουν «υπερδύναμη της ΕΕ». Δεν αστειεύομαι!

Το ίδιο ισχύει και για τους Βρετανούς των οποίων η μακραίωνη εξωτερική πολιτική μπορεί να συνοψιστεί σε μια φράση «πυρπόλησε την Ευρώπη πυροδοτώντας πολέμους και επαναστάσεις».

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός όπως οι Βρετανοί και οι Πολωνοί πραγματοποιούν αυτή την στιγμή κάτι σαν μια γιορτή αγάπης (παρά τη βρετανική αίσθηση ανωτερότητας έναντι αυτής της περιττής ευρωπαϊκής υπερδύναμης).

Το μεγαλύτερο πρόβλημά τους είναι ότι καμία χώρα δεν έχει πυρηνικά όπλα και οι δύο χρειάζονται το θείο Samuel να προχωρήσει όχι μόνο για να χρησιμοποιήσει πυρηνικά, αλλά ακόμη και για να οργανώσει ένα (συγκριτικά) μικρό περιστατικό ή προβοκάτσια. Και ενώ οι Πολωνοί εξοπλίζονται (και εξακολουθούν να είναι) σαν τρελοί, ο βρετανικός στρατός είναι κυρίως ένα αστείο. Και απλά δεν υπάρχει περίπτωση οι Πολωνοί να συγκεντρώσουν το (ομολογουμένως αυτοκτονικό) θάρρος να επιτεθούν μόνοι τους στις ρωσικές δυνάμεις. Τα τρία κράτη της Βαλτικής θα συνέβαλλαν ευχαρίστως σε έναν τόσο ευγενή σκοπό, αλλά οι στρατιωτικές τους δυνατότητες είναι πραγματικά ασήμαντες και η γεωγραφία τους θανατική καταδίκη σε περίπτωση που επιτεθούν στη Ρωσία.

Αυτό δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν Πολωνοί που πολεμούν στην Ουκρανία. Υπάρχουν τουλάχιστον αρκετές χιλιάδες Πολωνοί που πολεμούν αυτήν την στιγμή στην Ουκρανία, αλλά, όπως και το υπόλοιπο προσωπικό του ΝΑΤΟ, είναι επίσημα είτε «εθελοντές» ή «σύμβουλοι» ή «πάροχοι βοηθών». Παρεμπιπτόντως, οι «παλιοί Ευρωπαίοι» εκπροσωπούνται επίσης καλά στην Ουκρανία με γαλλικές, ισπανικές και ιταλικές μονάδες επίσης παρούσες.

Αλλά αυτοί οι αριθμοί δεν πλησιάζουν καθόλου το είδος των αριθμών που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν άμεσα το ρωσικό στρατό.

Όπως και να έχει, οι πραγματικά παράφρονες πολιτικές και συμπεριφορές τόσο των Πολωνών όσο και των Ουκρανών σιγά σιγά συνειδητοποιούν ότι η επέκταση της ΕΕ προς την Ανατολή ήταν ένα τεράστιο και μοιραίο λάθος. Όχι μόνο χώρες όπως η Ουγγαρία και η Πολωνία δεν είναι πρόθυμες να υπακούσουν σε όλες τις εντολές των ευρωγραφειοκρατών, στην απέραντη αλαζονεία των Ουκρανών που συνεχώς απαιτούν, δεν ζητούν, να τους υποστηρίξουν το ΝΑΤΟ και η ΕΕ ό,τι και να γίνει, έχει ως αποτέλεσμα τώρα κάτι σαν αντιδράσεις (ακόμα πολύ ταπεινά αφού οι περισσότεροι πολιτικοί της ΕΕ εξακολουθούν να μην μπορούν να αψηφήσουν ανοιχτά τις ΗΠΑ). Καθώς οι δυτικές οικονομίες βυθίζονται περαιτέρω σε μια οικονομική άβυσσο, η αλαζονεία και το αίσθημα δικαιώματος τόσο των Πολωνών όσο και των Ουκρανών θα πυροδοτούν όλο και περισσότερες πιέσεις.

Αργά ή γρήγορα, η υπόλοιπη ΕΕ θα βαρεθεί με αυτές τις τρέλες.

Κάποιοι, όπως ο πολύ δημοφιλής Tucker Carlson, έχουν ήδη βαρεθεί πολύ με αυτούς τους άσχημους κλόουν.

Ακόμη και ορισμένοι πολιτικοί των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των φιλελεύθερων και των συντηρητικών , αντιτίθενται στη συνολική υποστήριξη των ΗΠΑ στο καθεστώς στο Κίεβο.

Θα προστεθούν ποτέ αυτές οι φωνές για μια επιστροφή στη λογική; Ειλικρινά δεν ξέρω.

Το μέλλον της ευρωπαϊκής ηπείρου θα καθοριστεί σε μεγάλο βαθμό από την ικανότητα των, ας πούμε, «λογικών χωρών της ΕΕ» να βασιλεύουν και να συγκρατούν τους σκληροπυρηνικούς τρελούς της συμμορίας 3B+PU+UK . Αυτήν τη στιγμή, οι 3B+PU+UK έχουν την πλήρη υποστήριξη των ΗΠΑ, κάτι που είναι εξαιρετικά επικίνδυνο καθώς τους ενθαρρύνει να συμμετάσχουν περαιτέρω σε πραγματικά επικίνδυνες, ακόμη και απερίσκεπτες ενέργειες. Οι Νεοσυντηρητικοί των ΗΠΑ είναι τουλάχιστον εξίσου γεμάτοι με μίσος προς τη Ρωσία όσο η συμμορία 3B+PU+UK, οπότε μπορούμε μόνο να προσευχόμαστε και να ελπίζουμε πως υπάρχουν αρκετά λογικά μυαλά στο Πεντάγωνο και αλλού που θα είναι προσεκτικοί (αυτό που, προφανώς, συνέβη στην περίπτωση της «μυστηριώδους» πυραυλικής επίθεσης στο πολωνικό τρακτέρ).

Η ουσία είναι η εξής: εκτός και αν οι ενήλικες στο δωμάτιο μπορούν να κρατήσουν τις διάφορες «ύαινες της ΕΕ» σε κοντό λουρί, αργά ή γρήγορα μία από αυτές τις ύαινες θα προκαλέσει μια δυνητικά κατακλυσμική αλυσίδα γεγονότων. Λάβετε υπόψη ότι οι άνθρωποι που έβαλαν τους Ναζί στην εξουσία στο Κίεβο είναι οι ίδιοι που ομοσπονδίασαν τους Τακφιρίς σε αυτό που έγινε γνωστό ως Αλ Κάιντα (ευχαριστώ Zbig!). Αυτό έγινε πριν από περισσότερα από 40 χρόνια, και ο κόσμος εξακολουθεί να πληρώνει ένα τεράστιο τίμημα σε αίμα αθώων για αυτό το «λαμπρό» σχέδιο της CIA…

Αυτήν την στιγμή, δε βλέπω καθόλου "ενήλικες στο δωμάτιο", αλλά ίσως αυτό να αλλάξει κατά τη διάρκεια αυτού του χειμώνα;

Σύντομα θα μάθουμε.

Πριν υπογράψω, θέλω να σας αφήσω με τρία ενδιαφέροντα στοιχεία:

Πρώτον, αυτό που φαίνεται να είναι αποχαρακτηρισμένο υλικό από τη CIA που δείχνει βαθιά ότι η CIA είχε εμπλακεί με εθνικιστές Ουκροναζί . Δεν μπορώ να εγγυηθώ για την αυθεντικότητα αυτών των εγγράφων, αλλά ρώτησα έναν φίλο που ήξερε και μου είπε ότι του φαινόταν αληθινό.

Δεύτερον, φροντίστε να ελέγξετε το σχόλιο του Αντρέι Μαρτιάνοφ σχετικά με αυτήν την «προβοκάτσια πυραύλων» . Συμφωνώ απόλυτα μαζί του όταν λέει ότι οι (οι περισσότεροι) δυτικοί δημοσιογράφοι είναι εγκληματίες πολέμου.

Τρίτον, σας αφήνω με μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του συνταγματάρχη (Ret) Douglas MacGregor, ενός υπέροχου στρατιωτικού αναλυτή των ΗΠΑ και ενός ανθρώπου που λέει την αλήθεια για τον πόλεμο στην Ουκρανία εδώ και πολύ καιρό.

Μπορώ απλώς να ελπίζω και να προσεύχομαι οι άνθρωποι στο Πεντάγωνο και στη σούπα των επιστολών να ακούσουν τι έχει να πει ο ΜακΓκρέγκορ!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail