Τεχεράνη: Οι «υπερδυνάμεις» δεν τολμούν ποτέ να επιτεθούν στο Ιράν. Τα σχέδια αποσύνθεσης θα αποτύχουν

Ο αρχηγός του στρατού του Ιράν λέει ότι ακόμη και αυτοί που ισχυρίζονται ότι είναι υπερδυνάμεις δεν τολμούν να επιτεθούν στο Ιράν, τονίζοντας πως οι εχθροί θα αποτύχουν να επιτύχουν τον «δυσοίωνο στόχο» τους να διαλύσουν την Ισλαμική Δημοκρατία.

Freepen.gr - «Μετά από 40 χρόνια [από την Ισλαμική Επανάσταση], κανένας και καμία χώρα, ακόμη και αυτοί που ισχυρίζονται ότι είναι υπερδυνάμεις, δεν τολμούν να εισβάλουν στο Ιράν και ακόμη και να το σκεφτούν», είπε ο υποστράτηγος Abdolrahim Mousavi.

Είπε ότι οι εχθροί επιθυμούν να διαμελίσουν το Ιράν, να προκαλέσουν ανασφάλεια και καταστροφή, να διαταράξουν την οικονομία και την παραγωγή και να εμποδίσουν την επιστημονική και τεχνολογική πρόοδο της χώρας, αλλά δε θα επιτύχουν ποτέ τους «φαύλους στόχους».

Σημείωσε πως οι εχθροί έκαναν ό,τι μπορούσαν κατά τις πρόσφατες ταραχές που έπληξαν το Ιράν, σχεδιάζοντας και οργανώνοντάς τις και παρέχοντας υπηρεσίες πληροφοριών και οικονομικές υπηρεσίες στους ταραχοποιούς.

"Ομάδες αυτονομιστών και δορυφορικά δίκτυα περσικής γλώσσας και αγγελιοφόροι και παρόμοια εμπλέκονται επίσης άμεσα και υπεύθυνα για την επιτόπια διοίκηση", είπε ο Μουσαβί, τονίζοντας τη σημασία της παραμονής σε επαγρύπνηση.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο Ιρανός διοικητής υπενθύμισε ότι οι Αμερικανοί είχαν παραδεχτεί πριν από περισσότερα από 10 χρόνια πως είχαν καταφύγει σε έξυπνα τηλέφωνα και εφαρμογές για να επιτύχουν τους στόχους τους στο Ιράν.

"Οι ίδιοι είπαν ότι εκατομμύρια χρήστες του Διαδικτύου ήταν στρατιώτες τους. Θα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση", είπε.

Ο Μουσαβί επεσήμανε τα επιτεύγματα της χώρας στην αμυντική βιομηχανία, ιδιαίτερα τα πρόσφατα εγκαίνια της γραμμής παραγωγής του πυραύλου μεγάλου βεληνεκούς Sayad B4, και είπε πως μόνο λίγες χώρες διαθέτουν τέτοιο συνδυασμό τεχνολογιών.

Είπε ακόμη ότι το ιρανικό έθνος πρέπει να συνειδητοποιήσει τις προόδους της χώρας και την πορεία προς την ανεξαρτησία, δηλώνοντας ότι οι εχθροί φοβούνται τη δύναμη και τις δυνατότητες του Ιράν.

* πληροφορίες presstv.ir

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail