Πυρ και μανία ο Καντίροφ: Ζητά χρήση πυρηνικών, ασκεί σκληρή κριτική - "Δώσε πόνο σκληρό αγόρι" του λέει η Wagner

Freepen.gr - «Δεν ξέρω τι αναφέρει το Υπουργείο Άμυνας στον Ανώτατο Γενικό Διοικητή, αλλά κατά την προσωπική μου άποψη, πρέπει να λάβουμε πιο δραστικά μέτρα, μέχρι την κήρυξη στρατιωτικού νόμου στα σύνορα και τη χρήση πυρηνικών όπλων χαμηλής ισχύος. Δεν χρειάζεται να παίρνουμε κάθε απόφαση έχοντας κατά νου τη δυτική αμερικανική κοινότητα – έχουν ήδη πει και κάνει πολλά εναντίον μας.
Χθες μια παρέλαση στο Izyum, σήμερα μια σημαία στο Liman και αύριο τι; Όλα θα ήταν καλά αν δεν ήταν τόσο άσχημα» καταλήγει σε ευρύτερο μήνυμά του ο επικεφαλής της Δημοκρατίας της Τσετσενίας Ραμζάν Καντίροφ.

Ο Καντίροφ ασκεί επίσης σκληρή κρτική στον στρατηγό Λάπιν που ήταν ο επικεφαλής της περιοχής.

Την ίδια στιγμή ο Yevgeny Prigozhin, επικεφαλής της Wagner PMC σχολιάζει στη δήλωση του Καντίροφ:

 «Η εκφραστική δήλωση του Καντίροφ, φυσικά, δεν είναι καθόλου του στυλ μου. Αλλά μπορώ να πω: «Ραμζάν, σκληρό αγόρι, δώσε πόνο! Όλα αυτά τα καθάρματα πρέπει να πάνε μπροστά ξυπόλητοι και με τουφέκια».

Ο Πριγκόζιν το πάρει ένα βήμα παραπέρα βάζοντας στο κάδρο των ευθυνών τον αρχηγό των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, στρατηγό Γερασίμοφ και τον υπουργό άμυνας Σόιγκου.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail