Η Ουκρανία υποτίθεται ότι κατασκευάζει μακέτα του ρωσικού πυραύλου Iskander για βρώμικη βομβιστική επίθεση - RIA

Freepen.gr - Η Ουκρανία έχει ήδη κατασκευάσει μια μακέτα του ρωσικού πυραύλου Iskander για να οργανώσει μια πρόκληση με τη χρήση μιας «βρώμικης βόμβας», αναφέρει το RIA Novosti επικαλούμενο μια ανώνυμη πηγή.

Σύμφωνα με την πηγή του πρακτορείου, το Κίεβο φέρεται να σχεδίαζε να ανατινάξει μια μακέτα του ρωσικού πυραύλου γεμάτη με πυρηνικά απόβλητα πάνω από τον πυρηνικό σταθμό του Τσερνομπίλ. Η Ουκρανία θα έλεγε τότε ότι η μακέτα που καταρρίφθηκε ήταν ένας «καταρριφθείς ρωσικός πύραυλος».

«Αφού καταρρίψουν τη μακέτα, οι αρχές του Κιέβου σκοπεύουν στη συνέχεια να δείξουν στα δυτικά και ουκρανικά μέσα ενημέρωσης θραύσματα της μακέτας και ηλεκτρονικά στοιχεία του υποτιθέμενου πυραύλου Iskander προκειμένου να πείσουν το δυτικό κοινό ότι η Ρωσία είναι αυτή που θα ενοχοποιηθεί για το τι συνέβη», είπε η πηγή, σύμφωνα με το RIA Novosti.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail