Πανευτυχής ο Καντίροφ με την πυραυλική θύελλα: «Τρέξε, Ζελένσκι, τρέξε, μην κοιτάς πίσω στη Δύση»

Freepen.gr - Ο Ραμζάν Καντίροφ, ο Πρόεδρος της Τσετσενίας, δήλωσε ότι τώρα είναι επιτέλους ευχαριστημένος με το πώς εξελίσσεται η ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία.

«Τώρα είμαι 100% ευχαριστημένος με το πώς εξελίσσεται η ειδική επιχείρηση», έγραψε ο Ραμζάν Καντίροφ στο Telegram μετά τις πυραυλικές επιθέσεις της Ρωσίας σε εγκαταστάσεις υποδομής της Ουκρανίας στις 10 Οκτωβρίου.

Ο πρόεδρος της Τσετσενίας πρότεινε επίσης να φύγει ο Ουκρανός πρόεδρος Ζελένσκι.

"Ο Ζελένσκι διαμαρτύρεται για επιθέσεις με ρουκέτες στο Κίεβο και σε άλλες πόλεις. <…> Τυχαίνει πως ήταν εντάξει να βομβαρδίζει αμάχους, να καταστρέφει τις υποδομές των πόλεων των LDNR <…>, αλλά όταν πέφτουν πύραυλοι στο κεφάλι του, τότε ξαφνικά αποδεικνύεται πως κανείς άλλος δεν επιτρέπεται να το κάνει;» έγραψε ο Καντίροφ κάνοντας αναφορές σε οκτώ χρόνια εχθροπραξιών στις δημοκρατίες του Ντονμπάς.

Ο επικεφαλής της Τσετσενίας σημείωσε επίσης ότι ο Ουκρανός ηγέτης θα πρέπει να σταματήσει να παραπονιέται, αλλά να αρχίσει να τρέχει.

"Τρέξε. Τρέξε, Ζελένσκι, τρέξε, μην κοιτάς πίσω στη Δύση", έγραψε ο Ραμζάν Καντίροφ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail