Πούτιν: Η Ουκρανία προσπάθησε να ανατινάξει τον αγωγό φυσικού αερίου Turkish Stream!

Freepen.gr - Η Ουκρανία επιχείρησε να ανατινάξει τον αγωγό φυσικού αερίου Turkish Stream, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στις 10 Οκτωβρίου, μεταδίδει το RIA Novosti.

«Έχουν διαπραχθεί ένας αριθμός τρομοκρατικών επιθέσεων και απόπειρες παρόμοιων εγκλημάτων εναντίον εγκαταστάσεων ηλεκτρικής ενέργειας και υποδομών μεταφοράς φυσικού αερίου της χώρας μας, συμπεριλαμβανομένης απόπειρας έκρηξης τμήματος του συστήματος μεταφοράς φυσικού αερίου Turkish Stream», είπε ο Πούτιν κατά τη διάρκεια συνάντησης με μόνιμα μέλη του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό αποδείχθηκε από αντικειμενικά στοιχεία. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις καταθέσεις που ελήφθησαν από δράστες που προετοίμαζαν τις επιθέσεις και κρατήθηκαν, επεσήμανε ο Ρώσος πρόεδρος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail