Το Κίεβο ετοιμάζει μεγάλη επίθεση στο Ντονμπάς; Συγκεντρώνει μεγάλη δύναμη στα σύνορα του Ντόνετσκ

Το Κίεβο έχει αναπτύξει περίπου 40.000 στρατιώτες στα σύνορα με τη Λαϊκή Δημοκρατία του Λουγκάνσκ (LPR), η οποία πρόσφατα έγινε μέρος της Ρωσίας, δήλωσε ο κορυφαίος εκπρόσωπος του LPR στη Μόσχα, Ροντιόν Μίροσνικ.

«Στις περιοχές όπου γίνονται προσπάθειες επανάστασης [από τις δυνάμεις του Κιέβου], μεγάλες ποσότητες ανθρώπινου δυναμικού και υλικού έχουν συγκεντρωθεί στην ουκρανική πλευρά», είπε ο Miroshnik κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του στο πρόγραμμα Soloviev Live στο YouTube την Παρασκευή.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των δυνάμεων της LPR, "μιλάμε για 40.000 άνδρες", πρόσθεσε ο αξιωματούχος.

Τα στρατεύματα του Κιέβου συγκεντρώνονται στα βόρεια και βορειοδυτικά της LPR, καθώς και στην περιοχή γύρω από την πόλη Krasny Liman στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ, από όπου οι ρωσικές δυνάμεις αποσύρθηκαν πριν από μια εβδομάδα εν μέσω ουκρανικής επίθεσης, πρόσθεσε ο Miroshnik.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail