«Αδιανόητος» αριθμός μισθοφόρων συγκεντρώθηκε στο Zaporozhye – αρχές

φωτο ukrinform.net
Freepen.gr - Η Ουκρανία έχει συγκεντρώσει σημαντικό αριθμό ξένων μαχητών στην πρώτη γραμμή στην περιοχή Zaporozhye, η οποία πρόσφατα ψήφισε υπέρ της ένταξης στη Ρωσία, δήλωσε στο RIA Novosti την Κυριακή ο Βλαντιμίρ Ρόγκοφ, επικεφαλής του συμβουλίου της τοπικής διοίκησης.

«Το καθεστώς του Κιέβου έχει συσσωρεύσει έναν αδιανόητο αριθμό μισθοφόρων στη γραμμή επαφής. Γνωρίζουμε για εκπροσώπους από περισσότερες από 30 διαφορετικές χώρες», είπε ο Rogov.

Συνέχισε λέγοντας ότι η Ουκρανία έχει αναπτύξει στην περιοχή μισθοφόρους και στρατεύματα από το δυτικό τμήμα της χώρας για να ενσταλάξει τον τρόμο στους κατοίκους της περιοχής που ψήφισαν στα πρόσφατα δημοψηφίσματα.

Στα τέλη Σεπτεμβρίου, το Zaporozhye, μαζί με την περιοχή Kherson και τις δύο δημοκρατίες του Donbass, ψήφισαν συντριπτικά σε δημοψηφίσματα υπέρ της ένταξης στη Ρωσία.

 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail