Ντμίτρι Μεντβέντεφ: Το καθεστώς του Κιέβου πρέπει να καταργηθεί πλήρως

Το καθεστώς του Κιέβου πρέπει να ανατραπεί εντελώς. Αυτός θα πρέπει να είναι ο στόχος των μελλοντικών ενεργειών της Ρωσίας στο πλαίσιο της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία, έγραψε στο κανάλι του στο Telegram ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας.

Σχολιάζοντας τη μεγάλης κλίμακας πυραυλικής επίθεσης της Ρωσίας στην υποδομή της Ουκρανίας στις 10 Οκτωβρίου, ο Μεντβέντεφ σημείωσε πως θα ακολουθήσουν «άλλα επεισόδια».

Οι ουκρανικές αρχές με το σημερινό καθεστώς θα αποτελούν πάντα μια συνεχή, άμεση και ξεκάθαρη απειλή για τη Ρωσία, πρόσθεσε.

«Ως εκ τούτου, εκτός από την ανάγκη προστασίας του λαού και των συνόρων μας, είναι η πλήρης διάλυση του πολιτικού καθεστώτος της Ουκρανίας που πρέπει να είναι ο στόχος των μελλοντικών μας ενεργειών, κατά τη γνώμη μου», εξήγησε ο Μεντβέντεφ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail