Βαριά κατηγορία Κοτζιά: Εκ του πονηρού αδυνάτισε την άμυνα των νησιών η κυβέρνηση

Σε μια βαριά κατηγορία προχώρησε με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο πρώην υπουργός εξωτερικών και επικεφαλής του ΠΡΑΤΤΩ, Νίκος Κοτζιάς σχετικά με τα όπλα που αποσύρθηκαν από τα νησιά.

Γράφει ο Νίκος Κοτζιάς:

Αποστολή όπλων στην Ουκρανία σε ανταλλαγή με γερμανικά, έγινε εκ του πονηρού, προκειμένου η κυβέρνηση να αποσύρει από ελληνικά νησιά τον απαραίτητο για αυτά αμυντικό οπλισμό -κατά απαίτηση της Τουρκίας- και να τον στείλει -για να έχει άλλοθι- στον Εβρο. 

Με αυτή την "πονηρή" επιλογή της, αδυνατίζει την προστασία των νησιών μας και τη διπλωματική θέση της χώρας. Πρόκειται για μια ενέργεια σχεδιασμένη που δημιουργεί το ερώτημα αν αυτό αποτελεί μέρος των υποχωρήσεων που είχε κάνει ο Μητσοτάκης στην συνάντησή του με τον Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη. 

Η απόσυρση μηχανισμών άμυνας από χώρους του ελληνισμού πληρώθηκε πάντα ακριβά.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail