Καντίροφ: Ακόμη 70.000 Τσετσένοι είναι έτοιμοι να πολεμήσουν στην Ουκρανία

Ramzan Kadyrov, Γκρόζνι, 7 Οκτωβρίου:

«Ξεκινήσαμε τη σημερινή ημέρα-ορόσημο με μια τελετουργική συγκρότηση των δυνάμεων ασφαλείας της Δημοκρατίας της Τσετσενίας. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην 70ή επέτειο του Προέδρου της Ρωσίας, Ανώτατου Διοικητή Βλαντιμίρ Πούτιν. Περισσότεροι από 20.000 επίλεκτοι μαχητές παρατάχθηκαν στο γήπεδο για να στηρίξουν την πορεία του αρχηγού του κράτους και να τον συγχαρούν για την επέτειό του.

Χαιρέτησα θερμά αυτούς τους άξιους γιους του τσετσενικού λαού, έτοιμους να σταθούν όρθιοι ανά πάσα στιγμή για να υπερασπιστούν την πατρίδα και να εκτελέσουν κάθε εντολή του εξαιρετικού ηγέτη μας. Με μια ενωμένη φωνή είκοσι χιλιάδων συγχαρήκαμε τον Βλαντιμίρ Πούτιν για τα γενέθλιά του, σφραγίζοντας τη στιγμή με την ένδοξη πολεμική μας κραυγή: "AKHMAT-SILA!"

Κατά τη διάρκεια των ομιλιών μας, απορρίψαμε αποφασιστικά τις ευρωπαϊκές αντιθρησκευτικές και μισανθρωπικές αξίες και δηλώσαμε ότι είμαστε έτοιμοι να χτυπήσουμε τους σατανιστές και τους συντρόφους τους οπουδήποτε στον κόσμο. Δέκα χιλιάδες Τσετσένοι μαχητές έχουν ήδη εμπλακεί σε αυτόν τον ευγενή σκοπό. Άλλοι εβδομήντα χιλιάδες είναι έτοιμοι να ενωθούν μαζί τους αν χρειαστεί.

Κατά τη διάρκεια της τελετουργικής συγκέντρωσης ο Μουφτής της Δημοκρατίας της Τσετσενίας Salah-Khadji Mezhiev, διάσημοι Τσετσένοι πρεσβύτεροι, χήρες και μητέρες μελών των υπηρεσιών ασφαλείας και γυναίκες στρατιώτες εξέφρασαν την υποστήριξή τους στην πολιτική του Ρώσου Προέδρου.

Αυτή είναι η εδραίωση της κοινωνίας που ονειρευόταν ο Πρώτος Πρόεδρός μας, ο Ήρωας της Ρωσίας Akhmat-Khadji Kadyrov και που χρειάζεται το κράτος. Η ενότητα, η πνευματικότητα και η υπακοή στον Παντοδύναμο Αλλάχ είναι οι αξίες για τις οποίες πέθαναν οι πρόγονοί μας και ο καθένας από εμάς είναι έτοιμος να επαναλάβει το αξέχαστο κατόρθωμα του!

Επίσης κατά τη διάρκεια του σχηματισμού, ο ενεργών αρχηγός της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ Ντένις Πουσίλιν μου απένειμε τον τίτλο του Ήρωα της DNR και το μετάλλιο «Για την απελευθέρωση της Μαριούπολης». Επιπλέον, βράβευσε μια σειρά από διακεκριμένα μέλη της ομάδας του Καντίροφ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail