Το επιχείρημα για να μην μπορούν να αγοράζουν οι δανειολήπτες τα δάνειά τους στο 7-10 % της αξίας τους

bedrck / pixabay
Το επιχείρημα για να μην μπορούν να αγοράζουν οι δανειολήπτες τα δάνειά τους στο 7 - 10 % της αξίας τους αλλά να μπορούν ξένα κερδοσκοπικά fund, είναι ότι θα καταρρεύσει η τραπεζική πίστη. Τώρα εδώ γελάμε λαμβάνοντας υπ' όψιν ποιος ανακεφαλαιοποίησε τις τράπεζες αλλά ας το δεχτούμε.

Ποιος θα πληρώνει λοιπόν αν ξέρουν ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα; Αυτό είναι το θέμα κι η λύση απλή. Θα μπορούσε να δίνεται αυτή η δυνατότητα σε συνεπείς δανειολήπτες που έχασαν το εισόδημά τους από μη δική τους υπαιτιότητα, βλέπε μνημόνια, και για τους "εγώ βλάκας είμαι που δεν πήρα δάνειο" όταν ένας άνθρωπος κρατάει το σπίτι που δεν κινδύνεψε από δική του ευθύνη, κερδίζει το σύνολο (κατανάλωση φόροι κτ).

Όταν το παίρνει το fund χάνουν όλοι και όταν ξεπουλιέται η χώρα, είναι θέμα χρόνου, είναι να σας επηρεάσει και ας μην πήρατε δάνειο.

Μελίνα Κονταξή

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail