Παίζουν με τη φωτιά - Ουκρανικά στρατεύματα προσπάθησαν να καταλάβουν τον πυρηνικό σταθμό του Zaporozhye

RIA Novosti / Konstantin Mikhalchevsky
Freepen.gr - Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας αποκάλυψε τις λεπτομέρειες της απόβασης ουκρανικών στρατευμάτων στον πυρηνικό σταθμό ηλεκτροπαραγωγής του Ζαπορόζιε σήμερα το πρωί.

«Σήμερα, περίπου στις 6:00 ώρα Μόσχας, ουκρανικά στρατεύματα σε δύο ομάδες δολιοφθοράς έως 60 ατόμων σε επτά βάρκες αποβιβάστηκαν στην ακτή της δεξαμενής Kakhovka, τρία χιλιόμετρα βορειοανατολικά του πυρηνικού σταθμού Zaporozhye, και προσπάθησαν να καταλάβουν το εργοστάσιο», ανέφερε το υπουργείο.

Διευκρίνισε ότι «έχουν ληφθεί μέτρα για την καταστροφή του εχθρού, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης στρατιωτικής αεροπορίας».

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας βομβάρδισαν το Energodar την παραμονή της προγραμματισμένης επίσκεψης της αντιπροσωπείας του ΔΟΑΕ στον πυρηνικό σταθμό Zaporozhye. Τις τελευταίες 24 ώρες, η πόλη έχει δεχθεί περισσότερα από 60 ουκρανικά πλήγματα UAV και πυροβολικού.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail