WSJ: Οι χώρες της G7 ετοίμασαν σχέδιο για τον καθορισμό ανώτατων τιμών για το ρωσικό πετρέλαιο

ustalij_pony / pixabay
Freepen.gr - Οι υπουργοί Οικονομικών της G7 θα παρουσιάσουν την Παρασκευή ένα σχέδιο για τον καθορισμό ανώτατης τιμής για το ρωσικό πετρέλαιο, γράφει η Wall Street Journal, επικαλούμενη πηγές.

Οι υπουργοί Οικονομικών της G7 αναμένεται να εκδώσουν έγκριση του σχεδίου ανώτατου ορίου τιμών κατά τη διάρκεια μιας εικονικής συνάντησης την Παρασκευή και να δεσμευτούν να ολοκληρώσουν την εφαρμογή του.

Η υποβολή ενός σχεδίου ανώτατου ορίου τιμών αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας, καθώς οι δυτικοί οικονομικοί αξιωματούχοι αναμένουν να έχουν μια αποτελεσματική πολιτική μέχρι τον Δεκέμβριο, αναφέρει το δημοσίευμα.

«Οι αξιωματούχοι προσπαθούν να επιλύσουν ορισμένα δύσκολα ερωτήματα σχετικά με το πώς θα λειτουργήσει το ανώτατο όριο τιμών», ανέφερε η εφημερίδα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail