The American Conservative: Η άθλια πολιτική της Ουάσιγκτον να εξοπλίζει τη διεφθαρμένη ουκρανική κυβέρνηση

RescueWarrior / pixabay
Freepen.gr - «Η άθλια πολιτική της Ουάσιγκτον να εξοπλίζει τη διεφθαρμένη ουκρανική κυβέρνηση για να πολεμήσει τη Ρωσία – μια μάχη που ο ουκρανικός στρατός δεν είναι πιθανό να κερδίσει – καταστρέφει τις ζωές εκατομμυρίων», γράφει το The American Conservative.

Ωστόσο, σημειώνει η εφημερίδα, δεν είναι όλα χαμένα. Οι Αμερικανοί έχουν βαρεθεί τις εκλογές που δεν αλλάζουν τίποτα, τους μη τηρηθέντες όρκους, τον αδιόρθωτο ερασιτεχνισμό του στρατού - και η δυσαρέσκεια μόνο συσσωρεύεται. Όλο και περισσότεροι πολίτες καταλαβαίνουν ότι η επίσημη Ουάσιγκτον εργάζεται μάταια.

«Αυτές οι καταστροφές θα ξυπνήσουν από τον ύπνο τους υποστηρικτές και των δύο κομμάτων (Ρεπουμπλικανικό και Δημοκρατικό)», συνοψίζει το δημοσίευμα.

Νωρίτερα, ο Daniel Davis, αρθρογράφος για την πύλη 19FortyFive, έγραψε ότι οι αμερικανικές αρχές παρενέβησαν στην ουκρανική κρίση, αλλά όχι μόνο δεν ανέπτυξαν στρατηγική συμπεριφοράς, αλλά ούτε αποφάσισαν τον σκοπό της παρέμβασης. Ο συγγραφέας είναι σίγουρος ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία έχει γίνει συνέχεια της ανίκανης και άσκοπης εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ των τελευταίων δεκαετιών. Κατηγόρησε τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και την κυβέρνησή του για την απροθυμία τους να εξηγήσουν τι ακριβώς και για ποιο σκοπό κάνει η Αμερική στην Ουκρανία.

Ο υψηλόβαθμος Αμερικανός διπλωμάτης Chas Freeman, με τη σειρά του, σημείωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες διεξάγουν έναν ακήρυχτο πόλεμο με τη Ρωσία στην Ουκρανία για να διατηρήσουν την ηγεμονία στον κόσμο. Κατά τη γνώμη του, οι ενέργειες της Ουάσιγκτον δεν άφησαν στη Μόσχα άλλη επιλογή από τη χρήση βίας και οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πολεμήσουν τη Ρωσία «μέχρι και τον τελευταίο Ουκρανό».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail