Πούτιν: Εμείς πάντως είμαστε έτοιμοι να ενεργοποιήσουμε τον Nord Stream 2

kremlin.ru
Freepen.gr - Η Ρωσία είναι έτοιμη να ξεκινήσει την άντληση φυσικού αερίου μέσω του αγωγού Nord Stream 2, δήλωσε την Τετάρτη ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στο Ανατολικό Οικονομικό Φόρουμ.

"Δεν χτίζουμε τίποτα χωρίς λόγο. Έχουμε λάβει και τελειοποιήσει την απαραίτητη τεχνολογία. Θα ενεργοποιήσουμε το Nord Stream 2 αν χρειαστεί", είπε ο Πούτιν.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Nord Stream 1 είναι επί του παρόντος ουσιαστικά κλειστός και η Δύση ισχυρίζεται ότι η Μόσχα χρησιμοποιεί τον αγωγό φυσικού αερίου ως ενεργειακό όπλο. "Ανοησίες. Παρέχουμε όσο χρειάζονται οι εταίροι μας - εκπληρώνουμε ό,τι βάζουν στην αίτηση", πρόσθεσε ο Πούτιν.

Διοργανωμένο από το Roscongress Foundation, το Έβδομο Ανατολικό Οικονομικό Φόρουμ διεξάγεται από τις 5 έως τις 8 Σεπτεμβρίου στο Βλαδιβοστόκ. Το TASS είναι ο γενικός συνεργάτης πληροφοριών της εκδήλωσης και το επίσημο πρακτορείο photohost. Φέτος, το θέμα του φόρουμ είναι: «Στο μονοπάτι προς έναν πολυπολικό κόσμο».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail