Ο Πούτιν προειδοποιεί για πιο σοβαρή απάντηση στην Ουκρανία

Κρεμλίνο - ΤΑΣΣ
Freepen.gr - Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σχολίασε τη συνεχιζόμενη αντεπίθεση της Ουκρανίας και προειδοποίησε για συνέπειες για το Κίεβο σχετικά με τις προσπάθειές του να οργανώσει αυτό που περιέγραψε ως «τρομοκρατικές επιθέσεις».

Μέχρι στιγμής, η Μόσχα έχει δείξει «συγκράτηση» στην αντίδρασή της, επέμεινε ο Πούτιν, αλλά προειδοποίησε ότι αυτό μπορεί να αλλάξει. Ο πρόεδρος μιλούσε σε συνέντευξη Τύπου στη Σαμαρκάνδη του Ουζμπεκιστάν, στο περιθώριο της συνόδου κορυφής του Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης.

«Η ειδική στρατιωτική επιχείρηση δεν είναι μια προειδοποίηση κάποιου είδους, αλλά μια ειδική στρατιωτική επιχείρηση. Γινόμαστε μάρτυρες προσπαθειών για τρομοκρατικές επιθέσεις, απόπειρες να βλάψουν την πολιτική μας υποδομή. Απαντάμε σε αυτό με αυτοσυγκράτηση, αλλά μόνο προς το παρόν», δήλωσε ο Πούτιν.

«Πολύ πρόσφατα, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις πραγματοποίησαν μερικά ευαίσθητα χτυπήματα, ας πούμε ότι ήταν μια προειδοποίηση. Εάν η κατάσταση συνεχίσει να εξελίσσεται με αυτόν τον τρόπο, η απάντηση θα είναι πιο σοβαρή», προειδοποίησε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail