Η Ινδία συνεχίζει να αγοράζει ρωσικό πετρέλαιο αβέρτα!

Sekau67 / pixabay
Freepen.gr - Η Ινδία αύξησε τις αγορές ρωσικού πετρελαίου τον Αύγουστο, ανέφερε την Πέμπτη το Bloomberg, επικαλούμενο στοιχεία ναυτιλίας.

Σύμφωνα με την έκθεση, έξι δεξαμενόπλοια φορτωμένα με ρωσικό πετρέλαιο ESPO, μια μάρκα αργού πετρελαίου της Σιβηρίας, ήταν καθ' οδόν προς τα ινδικά διυλιστήρια τον περασμένο μήνα. Αυτό αντιπροσωπεύει σχεδόν το ένα πέμπτο των διαθέσιμων μηνιαίων αποστολών της ESPO.

Ήταν επίσης η μεγαλύτερη αποστολή ρωσικού αργού στην Ινδία «από τότε που εισήχθησαν οι κυρώσεις», ανέφερε το ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Οι αναλυτές λένε ότι το ταξίδι στην Ινδία θα διαρκέσει περισσότερο για τα ρωσικά δεξαμενόπλοια παρά για την Κίνα, αλλά «οι αποστολές μπορεί να συνεχιστούν όσο η τιμή παραμένει ελκυστική και δεν υπάρχουν πραγματικές κυρώσεις που εμποδίζουν το εμπόριο».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail