Ενα νέο πείραμα με πειραματόζωα τους λαούς για την αναπροσαρμογή του ενεργειακού συστήματος

Magnascan / pixabay
Η περίοδος αφθονίας στην Ευρώπη άρχισε απότομα να τελειώνει μετά από επιβολή κυρώσεων κατά της Ρωσίας και το τέλος μιας ανάπτυξης με φθηνούς Ρωσικούς ενεργειακούς πόρους. 

Ιωάννα Υψηλάντη

Όπως αποδείχθηκε το "3% της παγκόσμιας οικονομίας", όπως κοροϊδευτικά χαρακτηρίζουν οι Δυτικοί την Ρωσία, βρήκε τρόπους, για να αντιμετωπίσει επιτυχημένα, την πιο ευημερούσα περιοχή του κόσμου και να αντιστρέψει τους όρους. 

Κάτι δεν πήγε καλά με τους υπολογισμούς τους.

Στην πραγματικότητα, οι ίδιοι οι ευρωπαίοι ηγέτες επιταχύνουν την κατάρρευση της «περιόδου αφθονίας» και την φτώχεια του δικού τους πληθυσμού, και μας λένε ανοιχτά και κατάμουτρα "θα είστε φτωχοί". Για χάρη των Ουκρανών Ναζί. 

Αμέσως μετά την ακύρωση της "κοινωνίας της καθολικής ευημερίας» και της «πολυπολιτισμικής Ευρώπης" τα πρότυπα καταρρέουν, ενόσω κάποιοι ρωτούν με αμηχανία "Καταλαβαίνετε τι κάνετε;", αλλά οι οδηγοί έχουν ήδη σανιδώσει το πεντάλ του γκαζιού, προς τον γκρεμό.
Οι Ευρωπαϊκοί λαοί θα πρέπει να υποβαθμιστούν και "ν΄αντέξουν"!!! 

Τί;;;

Ενα νέο πείραμα, μετά τον κωρονοϊό με πειραματόζωα τους λαούς, προσανατολισμένο στην αναπροσαρμογή του ενεργειακού συστήματος και των νέων υποδομών του, που θα διαρκέσει 10 χρόνια! Ναι!!! 10 χρόνια! Μην σας δουλεύουν!

"Πρέπει ν΄αντέξετε" την καταστροφή της βιομηχανίας, της αγροτικής παραγωγής, της μικρομεσαίας επιχείρησης, την ανεργία, την φτώχεια, την πείνα και το κρύο.

Γιατί;;

Για να υψωθεί ένα νέο "τείχος του αίσχους", μπροστά στην Ρωσία, από τους ίδιους τους εμπνευστές του όρου αυτού.

Ομως, ούτε αυτό θα πετύχει!

Από ΠΟΥΘΕΝΑ η ΕΕ δεν μπορεί να διασφαλίσει την ενεργειακή της επάρκεια. Ακόμα κι αν όλοι οι αγωγοί από την Αφρική, την Μέση Ανατολή και τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ενωσης ανακατευθυνθούν, προς την Ευρώπη, δεν φτάνουν ν΄αναπληρώσουν το 68% του φυσικού αερίου, που έπαιρναν, με 200-300 δολ. τα χίλια κυβικά, από την Ρωσία.

΄Η θ΄ανοίξουν τον "Βόρειο αγωγό 2", καταπίνοντας τις κυρώσεις τους, ή θα βρεθούν στα τάρταρα, στοιχισμένοι, πίσω από τις εντολές των ΗΠΑ, που αυτή τη στιγμή θησαυρίζουν.
Κάτι μπορεί να αλλάξει, για τις κοινωνίες μας, μόνο όταν οι συνέπειες του "τέλος της περιόδου της αφθονίας" γίνουν εκλογικές και κοινωνικοοικονομικές. 

Στο σημερινό στάδιο, το Ευρω-Ατλαντικό Ιδρυμα των κρετίνων προφανώς δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει την ρατσιστική του πολιτική μίσους, στοχεύοντας, στον λαό της Ρωσίας, διακηρύσσοντας ότι "είναι προνόμιο η παροχή βίζας", γι΄αυτούς, αλλά θα πάρει μια ανάλογη απάντηση, από τα γεγονότα. Οτι "είναι προνόμιο, για την Ευρώπη, η ευημερία των λαών της".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail