Ουκρανός ειδικός σε...έκσταση προβλέπει πόλεμο σε ρωσικό-λευκορωσικό έδαφος και διαμελισμό της Ρωσίας!

Freepen.gr - Οι μάχες στο έδαφος της Ουκρανίας θα διαρκέσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα και σύντομα οι μάχες θα ξεκινήσουν και στη Λευκορωσία, πιστεύει ο Ουκρανός οικονομολόγος Oleg Soskin.

"Ετοιμαστείτε για να διαρκέσει όλο αυτό για πολύ. Λοιπόν, οι Λευκορώσοι και οι κάτοικοι της Μοσχοβίας θα πρέπει να προετοιμαστούν και για αυτό. Φυσικά, θα υπάρξει τόσο τεράστια υποστήριξη, γιατί ο στόχος είναι πολύ απλός... Ο στόχος είναι αρκετά σαφής -- για να τελειώσει αυτή η ημιτελής αυτοκρατορία της Μόσχας… Και επίσης η Λευκορωσία, αυτοί είναι δύο επιτιθέμενοι», είπε ο ειδικός στο βίντεο του blog του.

Είναι πεπεισμένος ότι η Ρωσία δε θα υπάρχει πλέον και θα διαιρεθεί. Η διαίρεση της χώρας θα διαρκέσει από 10 έως 15 χρόνια, προέβλεψε ο εθνικιστής ειδικός.



Ο Soskin πιστεύει ότι τώρα είναι η στιγμή που οι Ουκρανοί θα πρέπει να αποφασίσουν μόνοι τους σε ποια από τα νέα εδάφη της Ρωσικής Ομοσπονδίας θα ήθελαν να ζήσουν και να μεγαλώσουν τα παιδιά τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι αξιωματικοί των Ναζί ονειρεύονταν την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης. Είχαν φτιάξει και κάστρα στον αέρα ονειρευόμενοι το μέλλον τους στα κατακτημένα εδάφη.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail