Λέτε να με φοβίζει η Μελόνι και όχι ο Μητσοτάκης που με γέμισε με πρόστιμα και απειλές;

facebook Giorgia Meloni
Εσείς τι λέτε; Σημασία έχουν οι ταμπέλες; Οι πινακίδες των πολιτικών η το έργο που (δεν) παράγουν; Δηλαδή ο Πλεύρης, ο Βορίδης, ο Γεωργιαδης είναι δημοκρατικοί ενώ η Μελόνι είναι ακροδεξιά; Ο Πάνος Καμένος ήταν πολύ δημοκρατικός που συγκυβέρνησε με την «αριστερά»; Εδώ που φτάσαμε ο απλός πολίτης που βάλλεται από παντού ψάχνει να βρει μια στέγη μέσα στις καταιγίδες και κοιτάζει παντού! 

Θόδωρος Γαλανόπουλος 

Μια αριστερά που είναι ανύπαρκτη να τον προστατεύσει την έψαχνε για καιρό και δεν τη βρήκε πουθενά! Άραγε ποια είναι η δημοκρατία; Η Ούρσουλα μαζί με τον Ζελένσκι και τον Μητσοτάκη που έχει πάρει με το μέρος του όλα τα μέσα ενημέρωσης και δεν ακούγεται πουθενά φωνή αντιπολίτευσης; Είναι δημοκρατικοί αυτός και ο ανιψιός του ενώ ξέσπασε η ιστορία με τις παρακολουθήσεις; Το μπλέξιμο είναι τεράστιο, και άντε να πείσεις έναν πολίτη να βρει τα ιδανικά και όχι να τρέχει για δανεικά...έτσι που τον κατάντησαν οι ανύπαρκτοι άριστοι.

Λέτε ρε να με φοβίζει η Μελόνι και όχι ο Μητσοτάκης που με γέμισε με πρόστιμα και απειλές αν δεν κάνω τα μπόλια του; Όχι αγαπητοί μου, αν η ψήφος γύρισε στην ακροδεξιά είναι δική σας αποτυχία δημοκράτες μου που πατήσατε κάτω τον πολίτη τον διαλύσατε, και ψάχνει να βρει διέξοδο οπουδήποτε! 

Σε μια χώρα που δολοφονούν δημοσιογράφους και πνιγούν τις αντίθετες φωνές η δημοκρατία είναι ανύπαρκτη, και μη μιλάτε για κάτι που το σκοτώσατε εσείς οι ίδιοι! Φτιάξτε δημοκρατία από την αρχή, εργασία, αξιοπρέπεια, παιδεία, υγεία και ζωή χωρίς άγχος διαβίωσης και θα χαθούν και η Μελόνι και άλλες φωνές που δεν αρέσουν στα δημοκρατικά σας δήθεν...



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail