Τα ΗΑΕ θέλουν να αγοράσουν 120 drones μάχης Bayraktar από την Τουρκία!

Freepen.gr - Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) διαπραγματεύονται την αγορά 120 μαχητών μη επανδρωμένων αεροσκαφών Bayraktar TB2 από την τουρκική Baykar, ανέφερε το Middle East Eye στις 8 Σεπτεμβρίου.

Δύο άτομα που γνωρίζουν τις διαπραγματεύσεις είπαν στο πρακτορείο ειδήσεων με έδρα το Λονδίνο ότι η Baykar και η υπηρεσία προμηθειών όπλων των Εμιράτων Tawazun διαπραγματεύονται τη συμφωνία από το Μάρτιο.

«[Τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη Bayraktar TB2] θα συνοδεύονται από ένα πακέτο πυρομαχικών, κέντρα διοίκησης και ελέγχου και εκπαίδευση. Μαζί θα μπορούσε να είναι μια συμφωνία έως και 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων», είπε μια από τις πηγές, ενώ ορισμένα από τα εξαρτήματα των drones ενδέχεται να παράγονται σε εργοστάσιο της Baykar στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail