WP: Οι ΗΠΑ έχουν ένα σοβαρό πρόβλημα προσπαθώντας να απομονώσουν τη Ρωσία

RIA Novosti / Maxim Blinov
Η Ινδία αύξησε δραματικά τις εισαγωγές της σε λιπάσματα από τη Ρωσία, αποκαλύπτοντας τα τρομερά εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί τους στην προσπάθεια απομόνωσης της Μόσχας. Η Nina Masih, αρθρογράφος της Washington Post γράφει σχετικά.

Από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο, το Νέο Δελχί αγόρασε το ρεκόρ 7,74 εκατομμυρίων τόνων λιπασμάτων από τη Μόσχα και αύξησε επίσης την προσφορά άνθρακα και ηλιέλαιου. Τον Μάιο, το κράτος της Νότιας Ασίας εισήγαγε αγαθά αξίας 8,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων από τη Ρωσία, σχεδόν τρεις φορές περισσότερα από ό,τι την ίδια περίοδο πέρυσι.

Η δημοσιογράφος υπενθύμισε πως αυτή δεν είναι η μόνη χώρα που έχει στενούς οικονομικούς δεσμούς με τη Μόσχα. Η Βραζιλία χρειάζεται επίσης τα λιπάσματά της για την πολύτιμη καλλιέργεια σόγιας.

Όπως σημειώνεται στο άρθρο, η γεωργία σε αυτά τα κράτη θα υποστεί σημαντική πτώση χωρίς αξιόπιστες προμήθειες από τη Ρωσία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail