Ένας πράκτορας της MIT σκοτώθηκε και δύο συνελήφθησαν σε ειδική επιχείρηση των Κούρδων

Freepen.gr - Το Γραφείο Τύπου των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF), δημοσίευσε την ακόλουθη δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα τους σχετικά με την επιχείρηση:

«Την περασμένη Πέμπτη (11 Αυγούστου), οι δυνάμεις μας διεξήγαγαν ειδική επιχείρηση εναντίον κρησφύγετου ρουκετών της MIT στο Abu Arzal στην πόλη Tel Barrak.

Ο πυρήνας αποτελείται από 3 άτομα και είναι συνένοχοι στο μαρτύριο πολλών συντρόφων και διοικητών μας. Εργάζονταν για τις μυστικές υπηρεσίες του MIT στο Tel Barrak και το Qamishlo και παρείχαν πληροφορίες στη MIT σχετικά με εργαζομένους στην Αυτόνομη Διοίκηση εκτός από εργαζομένους σε πολιτικά ιδρύματα και στον στρατιωτικό τομέα.

Κατά τη διάρκεια αυτής της επιχείρησης, ένα μέλος του πυρήνα με το όνομα «Aziz Muhammed Al-Muhammed» αντιστάθηκε και αρνήθηκε να παραδοθεί και οι δυνάμεις μας δεν είχαν άλλη επιλογή από το να τον σκοτώσουν. Άλλοι 2 πράκτορες συνελήφθησαν.

Αξίζει να θυμηθούμε ότι μετά τη δολοφονία του "Aziz Muhammad Al-Muhammad" που εργαζόταν για τη MIT, ορισμένες ιστοσελίδες στο Facebook που σχετίζονται με τη MIT και τις συμμορίες της διέδωσαν την είδηση ​​του θανάτου του και προσπάθησαν να κρύψουν την ταυτότητά του και παρουσιάστηκε ως πολίτης καθώς προσπάθησαν να καλύψουν τις βρώμικες πράξεις του».

Οι SDF ανέφεραν ότι αυτή η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Επιχείρησης Όρκος, την οποία ξεκίνησαν και ανακοίνωσαν οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις για την καταστροφή των πυρήνων της MIT και τη σύλληψη των μελών τους μετά την αύξηση των επιθέσεων της τουρκικής κατοχής στη Βόρεια και Ανατολική Συρία. Η «Επιχείρηση Όρκος» ανακοινώθηκε στις 31 Ιουλίου.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail