Το Guerrilla TV δείχνει βίντεο με Κούρδους να τινάζουν τουρκικό τανκ σαν τενεκεδόκουτο

Freepen.gr - Το Gerîla TV δημοσίευσε βίντεο από μια επιχείρηση που πραγματοποίησαν οι αντάρτικες δυνάμεις εναντίον του τουρκικού στρατού κατοχής στις 9 Αυγούστου, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την καταστροφή ενός τανκ σκοτώνοντας 7 στρατιώτες και τραυματίζοντας έναν άλλο που βρίσκονταν μέσα.

Το Κέντρο ΜΜΕ των Δυνάμεων Λαϊκής Άμυνας (HPG) είχε εκδώσει ανακοίνωση σχετικά με αυτή την επιχείρηση και επιβεβαίωσε ότι «οι δυνάμεις του παρακολούθησαν τις κινήσεις ενός τεθωρακισμένου οχήματος (τανκ) του τουρκικού στρατού κατοχής, το οποίο κατευθυνόταν από την Konishka προς την πλατεία αντίστασης στην περιοχή Jamjo, όπου στοχοποιήθηκε από τις δυνάμεις μας στις 9 Αυγούστου, στις 19:00 με βαρέα όπλα, και η επιχείρηση είχε ως αποτέλεσμα την καταστροφή του τανκ, σκοτώθηκαν 7 στρατιώτες και τραυματίστηκε ένας άλλος που βρισκόταν μέσα».

Μετά την επιτυχημένη αυτή επιχείρηση, η τουρκική κατοχή μετέφερε τους τραυματίες και τους νεκρούς της με ελικόπτερο Sikorsky.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail