Κρεμλίνο: Πολλές χώρες «περνούν τη γραμμή της λογικής» για να ακυρώσουν τη Ρωσία

Bluesnap / pixabay
Πολλές χώρες ξεπερνούν τα όρια της λογικής στην επιθυμία τους να «ακυρώσουν» τη Ρωσία, δήλωσε την Τετάρτη ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.

"Πράγματι, βλέπουμε ότι πάρα πολλές χώρες ξεπερνούν τα όρια της λογικής. Είναι δυνατόν να ακυρωθεί ο Τσαϊκόφσκι; Όχι, δεν είναι. Είναι δυνατόν να ακυρωθεί η Ρωσία; Όχι. Είτε σας αρέσει είτε όχι - αυτό είναι απλά αδύνατο», είπε ο Πεσκόφ στο τηλεοπτικό κανάλι Rossiya-1 .

"Είναι δυνατόν να αρνηθούμε τα βραβεία που κέρδισαν οι αθλητές που αγωνίστηκαν για τη Λιθουανία, παρεμπιπτόντως, να υψωθεί η λιθουανική σημαία; Αυτό είναι επίσης αδύνατο. Μπορείτε να το ακυρώσετε με διάταγμα, αλλά είναι αδύνατο", είπε στο σχολιάζει την απόφαση του Λιθουανού προέδρου Gitanas Nauseda να απογυμνώσει τους καλλιτεχνικούς πατινάζ Margarita Drobiazko και Povilas Vanagas από τα λιθουανικά κρατικά βραβεία που έλαβαν το 2000 για το χορό της Tatyana Navka στο σόου της Λίμνης των Κύκνων στο Σότσι.
 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail