Ποιος πατέρας βλέπει το παιδί του να πνίγεται και δε βουτάει;

Κάτι δεν στέκει με τον πνιγμό του 6χρονου κοριτσιού...

Η υπόθεση έχει βεβαίως σοκάρει το πανελλήνιο, όπως και η ασυνάρτητη δικαιολογία που προέβαλε ο πατέρας της άτυχης μικρής ότι δεν βούτηξε να την βγάλει διότι είχε άσθμα, αλλά προτίμησε να βγει έξω και να ψάξει για βοήθεια.

Από: newsbomb.gr - Bomber

Ποιος πατέρας θα έκανε κάτι τέτοιο; Ποιος πατέρας θα χρησιμοποιούσε αυτή την άθλια και εξοργιστική δικαιολογία για το γεγονός ότι άφησε την κόρη του να πνιγεί; Ειλικρινά δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε που θα καταλήξει η έρευνα των αρχών και η απόφαση της Δικαιοσύνης, όμως εδώ δεν στέκουν αυτά που λέει ο πατέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες όταν το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, οι πρώτοι άνθρωποι που έσπευσαν κοντά στην 6χρονη είδαν ότι φορούσε τα ρούχα της και το ένα από τα δύο παπούτσια της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας είναι σε διάσταση με τη σύζυγό του και χθες το μεσημέρι πήρε από τη μητέρα, την κόρη του για να πάνε μαζί για μπάνιο.

Όπως κατέθεσε στους λιμενικούς φόρεσε σωσίβιο στο κοριτσάκι για να κολυμπήσει ενώ είχε μπει κι αυτός στη θάλασσα. Στη συνέχεια, προσπάθησε να ανεβάσει την κόρη του πάνω σε μια δεμένη βάρκα και όπως ισχυρίστηκε, του γλίστρησε από τα χέρια, της έφυγε το σωσίβιο από τη μέση και η μικρή βρέθηκε στο βυθό, σε βάθος 6μέτρων.

Δεν γνωρίζουμε αν όλοι αυτοί οι ισχυρισμοί είναι αληθής. Όμως η κουβέντα αυτή ότι δεν βούτηξε να την σώσει γιατί είχε άσθμα είναι γροθιά στο στομάχι. Σπάει κάθε βλακόμετρο κάθε κοντέρ αδιαφορίας και απανθρωπιάς. Ποιος πατέρας βγαίνει από τη θάλασσα όταν πνίγεται το παιδί του; Το παιδί δεν πνίγηκε από το νερό, πνίγηκε από έλλειμα πατρικού ενστίκτου. Το περιστατικό δεν είναι απλά σοκαριστικό, είναι πρωτίστως εξοργιστικό.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail