Η πυρηνική τρομοκρατία του Κιέβου προς το εργοστάσιο ηλεκτροπαραγωγής του Ζαπορόζιε απειλεί όλη την Ευρώπη

Το Κίεβο έχει γίνει τόσο απελπισμένο τους σχεδόν έξι μήνες από την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης της Ρωσίας που τώρα καταφεύγει στην πυρηνική τρομοκρατία σε μια τελευταία προσπάθεια να σταματήσει την αργή αλλά σταθερή προέλαση των αντιπάλων του – για το ​​ρυθμό της οποίας η τελευταία έκθεση της Διεθνούς Αμνηστίας υποδηλώνει ότι πιθανότατα οφειλόταν στη στρατιωτικοποίηση των κατοικημένων περιοχών από την Ουκρανία και συνεπώς στην de facto εκμετάλλευση των αμάχων ως ανθρώπινες ασπίδες – από την επίτευξη μιας σημαντικής προώθησης κατά μήκος του νότιου μετώπου. Αυτό εξηγεί γιατί έχει γίνει το αδιανόητο, και αυτό είναι το κέλυφος του πυρηνικού εργοστασίου Zaporozhye που βρίσκεται υπό τον έλεγχο της Μόσχας. Αντί να αναλάβει την ευθύνη για αυτήν την τρομοκρατική επίθεση, το Κίεβο υποστήριξε γελοία ότι η Ρωσία επιτέθηκε στη δική της θέση ακριβώς όπως ισχυρίστηκε ψευδώς πως ο αντίπαλός της απλώς έκανε το ίδιο και στη φυλακή του Donbass υπό τον έλεγχό της.

Andrew Korybko - Παρουσίαση Freepen.gr

Αυτές οι ψευδείς θεωρίες συνωμοσίας που η ουκρανική πλευρά αποφάσισε μη πειστικά να προωθήσει μετά τον βομβαρδισμό υποδομών που ελέγχονται από τη Ρωσία είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους η Μόσχα προειδοποίησε πρόσφατα ότι προετοιμάζει ένα παρόμοιο σχέδιο προβοκάτσιας στο Σλαβιάνσκ, το οποίο επί του παρόντος εξακολουθεί να βρίσκεται υπό τον έλεγχο του Κιέβου και μπορεί έτσι να δούμε ισχυρισμούς ότι ο αντίπαλός του χρησιμοποίησε «χημικά όπλα», όπως λανθασμένα ισχυρίστηκε ότι συνέβη αλλού στο Donbass την άνοιξη. Όπως και να έχει, το σημείο που πρέπει να δοθεί μεγαλύτερη προσοχή είναι η πυρηνική τρομοκρατία που αποτελεί τη βάση αυτής της ανάλυσης, καθώς τέτοιες προκλήσεις απειλούν όλη την Ευρώπη. Ολόκληρη η ήπειρος θα υποφέρει εάν το Κίεβο καταφέρει να προκαλέσει αρκετή καταστροφή ώστε η ακτινοβολία να αρχίσει να διαρρέει από τις εγκαταστάσεις.

Κυνικά μιλώντας, αυτό μπορεί να είναι στην πραγματικότητα το θέμα. Ο Ζελένσκι αρχίζει δικαίως να φοβάται πως οι δυτικοί εταίροι του προετοιμάζουν το κοινό για να αποδεχθεί την απόρριψή του μετά από τρεις συνεχόμενες αναφορές από τα Mainstream Media την περασμένη εβδομάδα (το προαναφερθέν της Διεθνούς Αμνηστίας, το CBS News και τελευταία αναφορά από τον Guardian) όλα αντιφάσκουν αποφασιστικά με την επίσημη αφήγηση για την Ουκρανική σύγκρουση. Δεδομένου ότι αρχίζει να ανησυχεί πως η άνευ προηγουμένου δυτική πίεση υπό την ηγεσία των ΗΠΑ μπορεί σύντομα να του ασκηθεί για συμβιβασμό με τη Ρωσία – για τον οποίο το Κίεβο θα έπρεπε να συνθηκολογήσει μονομερώς σε ορισμένα ή όλα τα ζητήματα που προηγουμένως έλεγε ότι ήταν αδιαπραγμάτευτα – ο Ζελένσκι αποφάσισε να καταφύγει στον πυρηνικό εκβιασμό με τα μέσα που εξηγήθηκαν.

Άλλωστε, είναι σαφές ότι ο αμερικανικός λαός δεν θεωρεί τη Ρωσία ως το «σημαντικότερο πρόβλημα» των ΗΠΑ, αφού η τελευταία δημοσκόπηση της Gallup απέδειξε πως κυριολεκτικά μόνο το 1% από αυτούς συμμερίζεται αυτήν την άποψη. Αυτή η στάση πιθανότατα αντικατοπτρίζεται σε όλη την Ευρώπη, με εξαίρεση εκείνες τις χώρες που συνορεύουν με την Ουκρανία, όπως τα κράτη της Βαλτικής, η Πολωνία και η Ρουμανία. Ωστόσο, οι δυτικές μάζες έχουν μουδιάσει σε όλους τους δραματικούς ισχυρισμούς που προκαλούν φόβο που μοιράστηκαν μαζί τους τα [συστημικά μέσα] MSM ότι η Ρωσία υποτίθεται πως είναι η χειρότερη απειλή για την παγκόσμια ειρήνη από τη ναζιστική Γερμανία. Τούτου λεχθέντος, οι φόβοι που σχετίζονται με τα πυρηνικά εξακολουθούν να προκαλούν πολλή προσοχή ακόμη και σε όσους έχουν μουδιάσει με άλλες αφηγήσεις σχετικά με ό,τι κι αν είναι, εξ ου και γιατί ο Ζελένσκι κρατά αυτή τη δαμόκλειο σπάθη.


Σε περίπτωση που οι δυνάμεις του καταφέρουν να καταστρέψουν τον πυρηνικό σταθμό ηλεκτροπαραγωγής του Zaporozhye σε βαθμό που η ακτινοβολία αρχίσει να διαρρέει από αυτό και να απειλεί την υπόλοιπη Ευρώπη, ο Ουκρανός ηγέτης θα ισχυριστεί ότι ευθύνεται η Ρωσία και ως εκ τούτου θα απαιτήσει από τον υπουργό Εξωτερικών Blinken να αντιστρέψει τη θέση του σχετικά με την άρνηση να χαρακτηρίσει αυτή την Ευρασιατική Μεγάλη Δύναμη ως το λεγόμενο «κράτος χορηγός της τρομοκρατίας». Αυτή η δραματική εξέλιξη θα αιχμαλωτίσει αμέσως την προσοχή του κόσμου και θα έβαζε αμέσως ένα φρένο στα σχέδια της Αμερικής να ξαναρχίσει το «Pivot to Asia» για να δώσει προτεραιότητα στον «περιορισμό» της Κίνας, όπως αναμφισβήτητα φαίνεται να είναι στα σκαριά μετά το προκλητικό ταξίδι της Πελόζι.στην Ταϊβάν. Ο μόνος τρόπος με τον οποίο ο Ζελένσκι μπορεί να προσκολληθεί στην εξασθενημένη δυτική υποστήριξη είναι αν κυριολεκτικά εκβιάζει τους πάντες με την πυρηνική τρομοκρατία.

Ολόκληρος ο κόσμος πρέπει λοιπόν να συνειδητοποιήσει επειγόντως τι απειλή έχει γίνει ο Ουκρανός ηγέτης για την ανθρωπότητα. Δεν έχει σημασία αν αυτοί ή οι κυβερνήσεις τους συμπονούν την υπόθεση του στη σύγκρουση με τη Ρωσία που προκάλεσαν οι ΗΠΑ αφού περνάει μια κόκκινη γραμμή που κανείς δεν πρέπει ποτέ να σκεφτεί ό,τι κι αν γίνει. Είναι εξαιρετικά απίθανο οι δυτικοί προστάτες του να τον τιμωρήσουν δημοσίως, και μερικοί σαν εκείνους στη Βαλτική και ειδικά στην Πολωνία πιθανώς να τον παρασύρουν στα παρασκήνια, καθώς οι ηγεσίες τους θα χάσουν επίσης αν οι ΗΠΑ απορρίψουν τον Ζελένσκι. Ωστόσο, άλλοι φαίνεται να σχεδιάζουν να τον απορρίψουν, όπως αποδεικνύεται από την αποφασιστική αλλαγή στην επίσημη αφήγηση που επέφεραν οι τελευταίες αναφορές των MSM. Σε κάθε περίπτωση, η Ρωσία θα κάνει ό,τι μπορεί για να εξαλείψει αυτήν την απειλή και έτσι να υπερασπιστεί τους πάντες από την πυρηνική τρομοκρατία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail