Ένωση ενοικιαστών Γερμανίας: εκατομμύρια άνθρωποι δε θα μπορούν να πληρώσουν για θέρμανση

ri / pixabay
Freepen.gr -
Ο Lukas Siebenkotten, επικεφαλής της Ένωσης Γερμανών Ενοικιαστών, φοβάται ότι εκατομμύρια άνθρωποι στη Γερμανία μπορεί να μην είναι σε θέση να πληρώσουν τους λογαριασμούς θέρμανσης λόγω της αύξησης των τιμών του φυσικού αερίου, μιλώντας στο Tagesspiegel.

«Είναι μια κόλαση για πολλούς ανθρώπους... Μιλάμε για εκατομμύρια», είπε ο Siebenkotten.

Στο πλαίσιο αυτό, ο οργανισμός ζητά μια συνολική μεταρρύθμιση του συστήματος στεγαστικών επιδομάτων, καθώς και αυξημένη προστασία από την απόλυση, που θα διευκολύνει τη ζωή των ενοικιαστών [...] Πρέπει να υπάρξει σημαντική αύξηση στο όριο εισοδήματος για τα άτομα που μπορούν να πληρούν τις προϋποθέσεις για στεγαστικά επιδόματα», είπε ο Siebenkotten.

Στη Γερμανία προβλέπεται ενεργειακή κατάρρευση το χειμώνα λόγω πιθανής διακοπής της παροχής ρωσικού φυσικού αερίου. Ο υπουργός Οικονομικών Ρόμπερτ Χάμπεκ και ο επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Δικτύων, Κλάους Μύλλερ, έχουν επανειλημμένα προτρέψει τους πολίτες της χώρας να μειώσουν την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας για να εξοικονομήσουν χρήματα.
 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail