Και νέο επεισόδιο των τηλε-διαγγελμάτων Ζελένσκι: Θα λήξει ο πόλεμος με την απελευθέρωση της Κριμαίας!

Σε νέο βίντεο-διάγγελμα προέβη ο Ουκρανός πρόεδρος Ζελένσκι αναφερόμενος στο ζήτημα της Κριμαίας σημειώνοντας πως ο πόλεμος θα τελειώσει με την απελευθέρωσή της. Μεταξύ άλλων αναφέρει:

Σήμερα, υπάρχει μεγάλη προσοχή στο θέμα της Κριμαίας. Και δικαίως. Επειδή η Κριμαία είναι ουκρανική και δεν θα την εγκαταλείψουμε ποτέ.

Δεν θα ξεχάσουμε ότι ο πόλεμος της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας ξεκίνησε με την κατάληψη της Κριμαίας.

Η Ρωσία έχει μετατρέψει τη χερσόνησο μας, που ήταν και θα είναι πάντα ένα από τα καλύτερα μέρη στην Ευρώπη, σε ένα από τα πιο επικίνδυνα μέρη της Ευρώπης. Η Ρωσία έφερε μεγάλης κλίμακας καταστολή, περιβαλλοντικά προβλήματα, οικονομική απελπισία και πόλεμο στην Κριμαία. Πόλεμος.

Ίσως οι ιστορικοί κάποια μέρα να καθορίσουν πόσοι άνθρωποι σκοτώθηκαν ως αποτέλεσμα της χρήσης της Κριμαίας από τη Ρωσία για τρομοκρατία. Δεκάδες χιλιάδες? Εκατοντάδες χιλιάδες? Από την Ουκρανία και τη Γεωργία μέχρι τη Συρία και πιο απομακρυσμένες περιοχές.

Η παρουσία των Ρώσων κατακτητών στην Κριμαία αποτελεί απειλή για ολόκληρη την Ευρώπη και για την παγκόσμια σταθερότητα. Η περιοχή της Μαύρης Θάλασσας δεν μπορεί να είναι ασφαλής όσο η Κριμαία είναι κατεχόμενη. Δεν θα υπάρξει σταθερή και διαρκής ειρήνη σε πολλές χώρες στις ακτές της Μεσογείου Θάλασσας όσο η Ρωσία μπορεί να χρησιμοποιήσει τη χερσόνησο μας ως στρατιωτική της βάση.

Αυτός ο ρωσικός πόλεμος εναντίον της Ουκρανίας και εναντίον ολόκληρης της ελεύθερης Ευρώπης ξεκίνησε με την Κριμαία και πρέπει να τελειώσει με την Κριμαία - με την απελευθέρωσή της. Σήμερα είναι αδύνατο να πούμε πότε θα συμβεί αυτό. Αλλά συνεχώς προσθέτουμε τα απαραίτητα συστατικά στη φόρμουλα της απελευθέρωσης της Κριμαίας.

Ξεκινήσαμε την Πλατφόρμα της Κριμαίας - μια βασική διπλωματική πλατφόρμα για τις εργασίες για την απελευθέρωση της Κριμαίας. Η Πλατφόρμα της Κριμαίας θα λειτουργήσει και φέτος. Ήδη προετοιμαζόμαστε για αυτή τη σύνοδο κορυφής.

Το θέμα της Κριμαίας ακούγεται σε όλες τις διεθνείς πλατφόρμες όπου συζητείται ο ρωσικός πόλεμος εναντίον του κράτους μας. Η ιστορία της παγκόσμιας απάντησης στην κατάληψη της Κριμαίας από τη Ρωσία, ή μάλλον η έλλειψη μιας τέτοιας απάντησης, είναι τώρα ένα από τα καλύτερα επιχειρήματα για την ενίσχυση των κυρώσεων κατά της Ρωσίας. Ο κόσμος αρχίζει να αναγνωρίζει ότι έκανε ένα λάθος το 2014 όταν αποφάσισε να μην απαντήσει με πλήρη ισχύ στα πρώτα επιθετικά βήματα της Ρωσίας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail