Τι άλλο σανό να ρίξουμε στον κοσμάκη να πάει να ψηφίσει, μην πέσουμε πίσω και από το ΠΑΣΟΚ;

ulleo / pixabay
Τι λέτε ρε; Έφυγε δήθεν η Ελλάδα από την επιτήρηση, και την επιτήρηση την ανέλαβε ο πρωθυπουργός, μαζί με την ΚΥΠ τηλεφωνικά; Φοβερά επιτεύγματα. Με αυτές τις τιμές στα καύσιμα και στο ρεύμα, είναι φανερό ότι η χώρα είναι εντελώς ανεξάρτητη και αδέσμευτη.

Θόδωρος Γαλανόπουλος 

Με αυτόν τον τύπο, γραπτό και ηλεκτρονικό που περιέχει τόση κυβερνητική ομοιογένεια, και βρισκόμαστε πίσω από την Γκάνα σε ελευθερία, αυτό είναι ένα καλό σημάδι, ότι η χώρα κερδίζει ξανά την αξιοπιστία της διεθνώς. 

Μία χώρα που ο πρωθυπουργός ακούει τι λένε στα τηλέφωνα πολιτικοί και πολίτες, να δει ο άνθρωπος μην έχουν κανένα παράπονο, τι άλλο να περιμένεις αυτή την εποχή; Έχεις μπαταρία στο κινητό; Αποδεικνύεις την ύπαρξη και την ταυτότητά σου. Πάρε μία μπαταρία αυτοκινήτου με 100 αμπερώρια να ζεις ελεύθερος σε αυτή τη χώρα. Υπάρχεις ηλεκτρονικά… Ποιος άλλος θα μπορούσε να το πετύχει αυτό; Μόνο ένας Σημιτικος υπουργός του Κούλη.

Η Ελλάδα πάει μπροστά. Λιγότερα χαρτιά, περισσότερη μπαταρία… Επίδομα-επίδομα-επίδομα. Άλλος το παίρνει και ζορίζεται, άλλος το δίνει και ψηφίζεται… Σου θυμίζω τα επιδόματά σου, να υφαρπάξω την ψήφο σου. Φτωχός αλλά ψηφοφόρος.. Η επιτήρηση τελείωσε.. Ζήτω η επιδότηση… Τι άλλο σανό να ρίξουμε στον κοσμάκη να πάει να ψηφίσει, μην πέσουμε πίσω και από το ΠΑΣΟΚ; 

Τούρκοι, λιγότερη επιτήρηση, ταυτότητα με μπαταρία, εμβόλιο για να κάνεις μόνο 39 πυρετό, και φίλτρο του καφέ στο πρόσωπο για μάσκα στο σούπερ μάρκετ. «ΝΔ σε προφυλάσσει, σε επιτηρεί και δεν σε γδέρνει πολύ». Αν θέλετε έχω κι άλλα προεκλογικά συνθήματα. Πάμε γερά.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail