Μόσχα στο Συμβούλιο Ασφαλείας: Το Κίεβο έχει λευκή κάρτα από τη Δύση για τυχόν εγκλήματα

RIA Novosti / Nancy Sisel
Freepen.gr - Το Κίεβο έχει λευκή κάρτα από τις δυτικές χώρες για τυχόν εγκλήματα, δήλωσε ο Βασίλι Νεμπένζια, Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ρωσικής Ομοσπονδίας στον ΟΗΕ, στην τελευταία συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

"Το Κίεβο εξακολουθεί να έχει λευκή κάρτα για τυχόν εγκλήματα", δήλωσε ο Νεμπένζια σε συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

"Αντί να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους, επιδεικνύετε κραυγαλέα διπλά μέτρα και σταθμά με θαύματα επινοητικότητας για να μην σκιάσετε την ευθύνη στο Κίεβο, του οποίου η ενοχή για τους βομβαρδισμούς είναι προφανής. Αυτό δείχνει την ανευθυνότητά σας", τόνισε ο μόνιμος εκπρόσωπος απευθυνόμενος στους δυτικούς συναδέλφους του στο Συμβούλιο Ασφαλείας.

Κατηγόρησε τη Δύση πως δεν είναι σε θέση να αναλάβει την ευθύνη για τα παγκόσμια προβλήματα εάν αυτά έρχονται σε αντίθεση με τα στενά εγωιστικά γεωπολιτικά της συμφέροντα.

"Στην περίπτωση του πυρηνικού σταθμού Zaporizhzhya, παρακολουθήσαμε την εκδοχή τους για τα γεγονότα να γεννιέται τρελά στα μυαλά της Δύσης. Ποιος είναι υπεύθυνος για τον βομβαρδισμό του πυρηνικού σταθμού Zaporizhzhya; Λοιπόν, φυσικά, η ρωσική πλευρά! Είδαμε αυτές τις αδέξιες δηλώσεις», πρόσθεσε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail