Η Γερμανία δε βλάπτει τη Ρωσία με κυρώσεις, αλλά τον εαυτό της, λέει ο ηγέτης του AfD

facebook.com/TinoAfD
Freepen.gr - Η Γερμανία βλάπτει τον εαυτό της πολύ περισσότερο με τις κυρώσεις από τη Ρωσία, δήλωσε στους δημοσιογράφους την Τρίτη ο Τίνο Κρουπάλα, ηγέτης του αντιπολιτευόμενου δεξιού κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD), εξηγώντας το αίτημα του AfD για άρση των αντιρωσικών κυρώσεων.

«Το γεγονός πως ο πόλεμος πρέπει να τελειώσει το συντομότερο είναι ένα κάλεσμα που μπορώ να κάνω κάθε μέρα», είπε ο Κρούπαλα, απαντώντας σε παρατήρηση Γερμανού δημοσιογράφου ότι το AfD επιμένει στις προμήθειες φυσικού αερίου από τη Ρωσία, αλλά δεν καλεί για τερματισμό της σύγκρουσης στην Ουκρανία.

«Και, φυσικά, είναι απαραίτητο να γίνουν οι διαπραγματεύσεις το συντομότερο δυνατό, ώστε να υπάρξει διπλωματική λύση. Αλλά αυτό δε θα συμβεί μέσω της αντιπαράθεσης που βλέπουμε τώρα, στην οποία συνεχίζουμε να κλιμακώνουμε αυτόν τον πόλεμο για να να βλάψουμε δήθεν τη Ρωσία. Βλάπτουμε τους εαυτούς μας περισσότερο από τη Ρωσία. Αυτή είναι η σημερινή κατάσταση. Και ως Γερμανός πολιτικός, καλούμαι να προστατεύσω τους πολίτες μας, τις εταιρείες μας και όχι τους Ρώσους», εξήγησε ο αρχηγός του κόμματος.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail