Τραυματισμός 15χρονου από ταχύπλοο σκάφος στην Άνδρο

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Άνδρου για περιστατικό τραυματισμού 15χρονου ημεδαπού, από ταχύπλοο σκάφος, στη θαλάσσια περιοχή Όρμου Κορθίου ν. Άνδρου.

Άμεσα στην περιοχή έσπευσαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισαν τον 15χρονο, ο οποίος νωρίτερα διενεργούσε υποβρύχια αλιεία με χρήση ψαροντούφεκου και τραυματίστηκε από ταχύπλοο σκάφος με 33χρονο ημεδαπό χειριστή.

Ο 15χρονος, αρχικά διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Άνδρου και στη συνέχεια με αεροδιακομιδή σε νοσοκομείο της Αττικής.

Από το Λιμεναρχείο Άνδρου, που διενεργεί τη προανάκριση, συνελήφθη ο 33χρονος χειριστής του ταχύπλοου. Επιπροσθέτως, στον ανωτέρω διενεργήθηκε αλκοολομέτρηση, όπου διαπιστώθηκε ότι η αλκοόλη ήταν άνω του προβλεπόμενου ελάχιστου ορίου και ως εκ τούτου του επιβλήθηκαν διοικητικές κυρώσεις.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail