Πάγωσαν στις Βρυξέλλες! Η Gazprom θα σταματήσει τη λειτουργία άλλης τουρμπίνας της Siemens για το Nord Stream!

RIA Novosti / Grigory Sysoev

Η Gazprom διακόπτει τη λειτουργία άλλης τουρμπίνας Siemens, δήλωσε η εταιρεία.

«Λόγω του τέλους του χρόνου μεταξύ των επισκευών πριν από την γενική επισκευή (σύμφωνα με τις οδηγίες της Rostekhnadzor και λαμβάνοντας υπόψη την τεχνική κατάσταση του κινητήρα), η Gazprom σταματά τη λειτουργία ενός άλλου κινητήρα αεριοστροβίλου Siemens στο Portovaya CS», αναφέρει η ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι στις 27 Ιουλίου, από τις 7:00 ώρα Μόσχας, η ημερήσια παραγωγή δεν θα υπερβαίνει τα 33 εκατομμύρια κυβικά μέτρα καυσίμου, που ισοδυναμεί με το 20 τοις εκατό της χωρητικότητας της γραμμής.

Πανικός στις Βρυξέλλες

Πανικός ξεκίνησε στην Ευρώπη μετά την είδηση ​​για μείωση της διέλευσης μέσω του Nord Stream στα 33 εκατομμύρια κυβικά μέτρα ημερησίως, σημειώνει ο Jacob Paul, αρθρογράφος της βρετανικής εφημερίδας Express. 

Όπως σημείωσε ο δημοσιογράφος, οι υπουργοί Ενέργειας της ΕΕ αντέδρασαν αμέσως σε αυτό το γεγονός. Θα συναντηθούν την Τρίτη στις Βρυξέλλες για να συζητήσουν το σχέδιο έκτακτης εξοικονόμησης αερίου της ΕΕ. 

«Αυτή είναι ακριβώς η εξέλιξη που φοβόταν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή», αναφέρει το άρθρο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail