Περιμένουν τους Ουκρανούς έξω από τις εκκλησίες για να τους επιδώσουν κλητεύσεις στράτευσης!

Pixabay/Pavlofox
Στην είσοδο της εκκλησίας άρχισαν να εκδίδονται κλήσεις στο στρατιωτικό γραφείο εγγραφής και στράτευσης στο Lviv στη δυτική Ουκρανία, έγραψε ο Ουκρανός βουλευτής Mykola Kniazhitsky.

"Σήμερα είναι Κυριακή στο Lviv . Οι άνθρωποι πηγαίνουν παραδοσιακά στην εκκλησία. Και τότε κάποιος σκέφτηκε να αρχίσει να εκδίδει κλητεύσεις στα γραφεία στρατιωτικών ληξιαρχείων και στράτευσης μπροστά από την εκκλησία. Αγανακτισμένοι ιερείς τηλεφωνούν", είπε ο Knyazhitsky στη σελίδα του στο Facebook.

Κατά τη γνώμη του, η εκκλησία δεν είναι το μέρος για να μοιράζονται κλητεύσεις.

"Η λογική και η ευθύνη δεν πρέπει να χαθούν κατά τη διάρκεια του πολέμου. Αντίθετα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προσκαλέσετε ανθρώπους στο στρατιωτικό γραφείο εγγραφής και στράτευσης. Στον τόπο διαμονής, στη δουλειά. Αυτό σίγουρα δεν μπορεί να γίνει στις εκκλησίες", ο είπε ο βουλευτής.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail