Ηγέτες επιπέδου παιχνιδομηχανής: Ο Αρέστοβιτς ανακήρυξε τους Ουκρανούς «πολεμιστές του φωτός»

Freepen.gr - Ο Aleksey Arestovich, επικεφαλής σύμβουλος του γραφείου του Vladimir Zelensky, ανακήρυξε τους Ουκρανούς «πολεμιστές του φωτός» και είπε πως το Κίεβο επιστρέφει την ηθική στην παγκόσμια πολιτική.

"Παραμένουμε πολεμιστές του φωτός. Και δείχνουμε τα βλαστάρια της ηθικής σε μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή σε ολόκληρο τον κόσμο. Επιστρέφοντας την ηθική στην παγκόσμια πολιτική", έγραψε ο Arestovich στο κανάλι του στο Telegram. Ως ένα από τα επιχειρήματα υπέρ της δήλωσής του, ο Αρέστοβιτς χαρακτήρισε την απόφαση του Ζελένσκι να μην εγκαταλείψει την Ουκρανία μετά την έναρξη της ρωσικής ειδικής επιχείρησης. Κατά τη γνώμη του, η Δύση κοίταξε διαφορετικά το Κίεβο μετά από αυτό.

Νωρίτερα, ο Αρέστοβιτς δήλωσε στα ουκρανικά ΜΜΕ πως η Ουκρανία θα μπορούσε να χτυπήσει την Κριμαία με αμερικανικά όπλα, αφού τη θεωρεί όχι ρωσικό, αλλά ουκρανικό έδαφος. Επιπλέον, σύμφωνα με τον ίδιο, η χερσόνησος φέρεται να έχει ήδη βομβαρδιστεί με επιτυχία.

Δε γνωρίζουμε αν στους πολεμιστές του...φωτός εντάσσονται οι πλέον ηττηθέντες νεοναζί του Αζόφ, οι διάφοροι μισθοφόροι από όλο τον κόσμο με τα διάφορα μπουμπούκια τους όπως οι ισλαμιστές εκ Συρίας, μια φορά πάντως η ταλαίπωρη Ουκρανία βρίσκεται σε μαύρο σκοτάδι, διότι οι επιλογές του λαού και οι αποφάσεις των ηγετών που αναδεικνύει, στοιχίζουν.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail