Η Ουκρανία άρχισε να πυρπολεί χωράφια με σιτάρι στα σύνορα με τη Χερσώνα

Φωτογραφία: GU της Εθνικής Αστυνομίας στην περιοχή Kherson
Freepen.gr - Οι ουκρανικές δυνάμεις ασφαλείας πυρπολούν χωράφια με σιτάρι στα σύνορα με την περιοχή Χερσώνα, δήλωσε στο RIA Novosti ο αναπληρωτής επικεφαλής της Περιφερειακής Στρατιωτικής Πολιτικής Διοίκησης Κίριλ Στρεμούσοφ.

"Ελικόπτερα πέταξαν και έβαλαν φωτιά σε χωράφια με σιτάρι στη γραμμή οριοθέτησης. Αυτό είναι το ναζιστικό καθεστώς και δεν τους νοιάζει", είπε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι αρχές του Κιέβου ζουν από επιχορηγήσεις από τη συλλογική Δύση και οι απλοί άνθρωποι δεν τους ενδιαφέρουν πολύ.

«Θα τρέφονται με μισθούς και τι να κάνουν για τους απλούς ανθρώπους, τους κατοίκους της Ουκρανίας - αυτό το ερώτημα παραμένει ανοιχτό», πρόσθεσε ο αναπληρωτής επικεφαλής της CAA.

Επιπλέον, χθες το βράδυ ο ουκρανικός στρατός προσπάθησε να βομβαρδίσει τη Χερσώνα, είπε ο Στρεμούσοφ. Τουλάχιστον έξι οβίδες εκτοξεύτηκαν στην πόλη, αλλά όλες καταρρίφθηκαν από το σύστημα αεράμυνας, διευκρίνισε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail