Σας θέλουν βλάκες, ηλιθίους και βόδια

Σας θέλουν βλάκες, ηλιθίους και βόδια. Το σύστημα της παγκοσμιοποίησης που επιθυμεί τους ανθρώπους να είναι τηλεκατευθυνόμενα βλήματα, ώστε να μπορούν να προωθούν πολύ πιο σύντομα τα σχέδιά τους. Το σύστημα έχει πετύχει η νεολαία να μην υπάρχει και όπου υπάρχει απλά να ζει. 

Αραχτοί στις καφετέριες αφοσιωμένοι και προσκολλημένοι στο κινητό τηλέφωνο, το tablet και το ίντερνετ που κατευθύνουν νους και συνειδήσεις εκεί που επιθυμούν αυτοί που βρίσκονται πίσω από το σύστημα της παγκοσμιοποίησης.

Το σύστημα επιθυμεί κατευθυνόμενες κοινωνίες και ανθρώπους – πιόνια του συστήματος που εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους, μέχρι και τα ιντερνετικά παιχνίδια είναι κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο που αποχαυνώνουν τον άνθρωπο και τον κάνουν πιο εθιστικό για να ασχολείται με τις ώρες με ανούσια πράγματα. Δεν θέλουν ανθρώπους και δη νέους, που να λειτουργεί σωστά ο εγκέφαλός τους. 

Τέτοιοι άνθρωποι είναι περιθωριακοί για το σύστημα, αλλά και όπου υπάρχουν προσπαθούν να τους αφανίσουν ή να τους απομυθοποιήσουν στα μάτια των υπολοίπων, για να παραμείνει γενική αποβλάκωση του κόσμου.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail